Csodák földjén jótékonysági koncert

Időpont

2021. 09. 11.17:30

Helyszín

Sárvár, Nádasdy-vár

A Sárvári Oratórikus Kórus új előadása egy 12 tételes amerikai musical, amelynek műfordítását dr. Szalai Ferencné, kórusvezető készítette el, és a Csodák földjén címet viseli. Szeptember 11-én 17:30 órától egy jótékonysági koncert keretében mutatják be a Nádasdy-vár udvarán.

Csodák földjén jótékonysági koncert Sárváron

Miért van az, hogy a számtalan világégés, történelmi és természeti katasztrófa után meg tudott újulni a Föld? Ki és mi okozza ezeket a tragédiákat? Hogyan, mi által képes az emberiség a nehézségekkel megbirkózni? Kire számíthatunk a bajban? Hogyan éljünk a csapások után? Ezekre a kérdésekre keresik és adnak választ előadásukban. Szándékuk, hogy az ember lakta Föld isteni újjászületés-történeteinek latinosan sodró örömérzését bemutatva a kellemesen dallamos mű legyen most a köszönetnyilvánítás mindazoknak, akik a pandémia alatt a veszélyeket vállalva dolgoztak, és ezzel szerezzenek enyhet adó örömöt a stresszhelyzeteket átélt sárváriak számára is.

A rendezvény jótékony jellegű: az előadásra a belépés díjtalan, de szívesen fogadják a közönség adományait. A befolyt összeget azok a sárvári gyermekek kapják, akik a pandémia miatt elveszítették édesapjukat, édesanyjukat.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!