Vegas a Show – a Spirit Hotelben

Időpont

2022. 10. 11.18:30

Helyszín

Sárvár, Spirit Hotel, Vadkert körút 5.

Mi az a varieté?

A varieté zenés-táncos műsor, a nagyvárosok életének része, átmenet a cirkusz és a kabaré között. A műsorszámok rendkívül változatosak, erre utal maga a varieté elnevezés is. Állandó szereplői a bűvészek, az akrobaták, a táncosok és az énekesek. A nagyobb színpaddal rendelkező varietészínházakban az énekes, táncos szólisták szórakoztató revüszámokat adnak elő a tánckarral. Budapesten számtalan varieté létezett (Maxim, Savoy, Kék Macska, Béke Orpheum, Kamara Varieté, Moulin Rouge), ahol hazai és nemzetközi előadóművészek szórakoztatták a közönséget. Nyugat-Európában még mindig nagy sikerrel és teltházzal működnek.

Vegas a Show – a Spirit Hotelben

Időpont: 2022. október 11. (kedd) 18:30  | Érkezés: 18:00

Program: welcome drink    |   Vegas a Show   |   4 fogásos vacsora

 

Vacsoramenü: Welcome falatka: Fekete lencse, rebarbara    |   Hideg előétel: Pritamin paprikás őztatár, sült endívia, édeskalács    |   Leves: Garnéla, gesztenye, savanyú hagyma    |
Főfogás: Borjúgerinc és mangalicapofa, csokoládé, szarvasgombás nudli, füstölt paszternák, spárga   |   Desszert: Tökmagos sárgadinnye biscuit, kaviár

 • Részvételi díj vacsorával együtt szállóvendégeknek: 

  Kiemelt hely – színpadhoz közeli hely:      23 500 Ft
  Normál hely – színpadtól távolabbi hely:   20 500 Ft
  Vacsora nélküli jegyár szállóvendégek: 10 900 Ft

  Foglalja le szállását október 11-ei időpontra és
  adja hozzá a kiegészítő szolgáltatásoknál a Budapest Varieté előadást:
  Szobafoglalás    |    95/889-555    |    reservation@spirithotel.hu

 

 • Részvételi díj vacsorával együtt nem szállóvendégeknek:

  Kiemelt hely – színpadhoz közeli hely:       33 500 Ft
  Normál hely – színpadtól távolabbi hely:   30 500 Ft
  Vacsora nélküli jegyár nem szállóvendégeknek:  10 900 Ft

  Érdeklődés: 95/889-555    |     reservation@spirithotel.hu

A műsorról bővebben

A Las Vegas-i showműsorok és revük világát nemzetközi revük és varieték díjazott sztárjai varázsolják a színpadra. A közönséget látványos koreográfiák, káprázatos kosztümök, valódi vegasi hangulat várja.

 

Fellépők

 

Az est megálmodói és rendezői: Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina

A Sebastian & Kristina néven ismert Villámgyors átöltöző páros a produkciójukkal a világot bejárva különböző varieté-, és revüműsorokban szerepeltek. Többszörös nemzetközi cirkuszfesztivál-díjas művészek. Idén a Gipsy Rope bűvésztrükkel is elkápráztatják a sárvári közönséget.

A műsorvezető: Boldog Péter

Remek humorával, bűvésztudásával, szórakoztató előadásmódjával kalauzolja el közönségét a varieté világába. Tízszeres nemzetközi és országos bűvészbajnok.

A hasbeszélő: Serge Massot

Hat nyelven beszél, az előadás kedvéért most magyarul is megtanult. Kis narancssárga kollégájával, Charlie-val járja a világot. Többféle hangon beszél és briliáns énekhangja van, többszörös nemzetközi cirkuszfesztivál-nyertes.

A modern gladiátorok: White Gothic kézegyensúlyozók

Az ukrán négyes a modern harcosok történetét kelti életre kimagasló egyensúlyérzékével, lélegzetelállító trükkökkel. A többszörös nemzetközi cirkuszfesztivál-díjas csapat először Magyarországon!

A görkorcsolyázók: Skating Donnert’s

Az idei Budapesti Cirkuszfesztivál ezüstérmes újoncai elképesztően különleges kombinációkra és szédületes gyorsaságra képesek görkorcsolyán! A cirkuszi dinasztiából származó Ryan Donnert és a Baross Imre Artistaképző végzős növendéke, Szécsényi Anna megérdemelten került az idei Vegas showba.

A hulahoppos: Romina Micheletty

Világhírű francia cirkuszdinasztia tagjaként már tizenkét éves kora óta járja a világot a hajlékonyságát és akrobatikus tehetségét hangsúlyozó hulahopp karikás számával. Végtelenül kecses, kifinomult elegancia és erotikus kisugárzás jellemzi produkcióját.

A Guinness-rekorder zsonglőr: Krisztián Kristóf

Gentleman Zsonglőr műsorszámával cilinderekkel, labdákkal, szivardobozokkal bűvészkedik. Nevéhez fűződik a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál megalapítása. 1994-es Guinness rekordja máig érvényes.

Az énekes: Jace Dean

A dél-afrikai énekes számos műfajban jeleskedik. Nagy szerelme a big band és a swing, amellyel Sárváron is megteremti az igazi vegasi show-hangulatot.

A Budapest Varieté Tánckara

A rutinos és magasan képzett táncosok, a látványos koreográfiák és a csodálatos kosztümök garantálják a színvonalas és önfeledt szórakozást! Mintha Vegasban lennénk…

További események

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!