Ha átlag feletti kikapcsolódással felednéd a 2020-as évet

Ha a koronavírus-járvány megpróbáltatásait te is egy átlag feletti wellness-élménnyel próbálnád elfeledni, mutatunk neked néhány igazán remek sárvári tippet a jövő évre.

Ha például családdal jönnél, a gyerekekkel együtt élnétek át újra, hogy milyen ismét önfeledten, szabadon lazítani, válasszátok a Park Innt! A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható szálloda ugyanis köztudottan gyermekbarát hotel. De nem csak emiatt érdemes itt megszállni. Amennyiben átlag feletti kikapcsolódásra vágytok, meg persze teljes kényeztetésre, a Park Innben választhattok all inclusive csomagot is. Ami egyebek mellett korlátlan étel és italfogyasztást tartalmaz. Vagyis az ár nem csak a kötetlen fürdőzés és szaunázás lehetőségét, hanem a fogyasztás nagy részét is tartalmazza.

Nézz rá itt az ajánlatokra!

De ha még a Park Inn nyújtotta élményeknél is exkluzívabb pihenésre vágysz, irány a Spirit Hotel! 

Mikor máskor érdemelnéd meg jobban a luxust, mint egy ilyen év után, mint a 2020-as?

A koronavírus-járvány valószínűleg téged is érint, érintett valamilyen szinten, úgyhogy nem lehet kérdés, hogy te is megérdemled az átlag feletti kényelmet, az exkluzív wellnesst. Ha te is így vélekedsz, és jövőre áldoznál egy kis luxusra, a sárvári Spirit Hotel ajánlatai biztosan érdekelni fognak. Legyen szó téli vagy nyári kikapcsolódásról, családi vagy páros wellnessről, esetleg hétvégi vagy ünnepi csomagról, a Spiritben találsz alternatívát.

Csak győzd végigböngészni a kínálatot. Katt ide, és térképezd fel az ország egyik kiemelkedő wellness szállodájának ajánlatait.

Végül – persze nem utolsó sorban – feltétlenül nézz rá a Thermal Sárvár kínálatára. Akkor mindenképpen, ha a koronavírus-járvány rossz élményeit gyógyfürdőzéssel és termézetközeli kikapcsolódással fejlejtenéd. Az Ensana lánc sárvári szállodája ugyanis egy klasszikus gyógyszálló. Egy olyan hely, ami az idősebb korosztálynak garantált felüdülést kínál. És nem csak a vizes és az egyéb wellness kínálat miatt, hanem mert a hotel a sárvári arborétum fáinak árnyékában, kivételes környezetben található. A télen, nyáron üzemelő kültéri medencékben elmerülve is zöld környezetben lazíthatunk. Egészen kivételes élmény itt töltődni. 

Gyakorlatilag gyerekzsivajtól mentes, kiváló helyszín az újbóli feltöltődésre. 

Nézd meg itt, hogy pontosan mit is nyújt a Thermal Sárvár! Nem fogsz csalódni.

A koronavírus-járvány lecsengése után újra várunk Sárváron! 

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!