Navigáció

Nyit a strand – Jegyárak itt

A gyógyfürdő és a családi élményfürdő után a strand is hamarosan kinyit Sárváron. Június 11-étől már az összes szabadtéri medencében csobbanhatunk és a kint csúszdákat is birtokba vehetik a fürdőzők.

Amiből egyébként a négy pályás versenycsúszdával együtt 8 található a strandon. De a külső egységben fejesugró öböl, számos gyermekmedence, élménymedencék, hullámmedence és gyógyvizes egység is várja a csobbanni vágyókata. 

Jól hangzik, igaz?

De mennyibe kerül idén a fürdőbelépő Sárváron?

Sárvári fürdő belépőjegy árak

A kiemelt időszakban felnőtt napi belépőjegy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe 4 ezer 900 forintért váltható. A nyugdíjas jegy ára 2 ezer 900 forint, a diák belépő 2 ezer 900, a gyermek 2 ezer 500 forintba kerül. A családi belépő ára két felnőtt és egy gyermek esetén 11 ezer 900 forint, két gyermekkel érkezőknek 13 ezer 200 forint, három gyermeknél 15 ezer, négynél 16 ezer 800 forint.

Keresd a Sárvár.hu-n a szív ikont, és add hozzá a kedvencekhez a praktikusnak talált információkat! A böngésződ az így létrehozott gyűjteményt megjegyzi, de e-mailben is továbbíthatod azt magadnak. A saját gyűjteményedet a jobb felső sarokban lévő szív ikon alatt találod.

Természetesen ez csak néhány jegyár. A kedvezményes belépőjegy árak, a különféle plusz szolgáltatások díjai a fürdő oldalán tekinthetők meg.

Ahogy a nyitva tartás is. Mielőtt útnak indulnál, talán erre is érdemes ránézned.

Várunk idén is Sárváron!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!