Navigáció

Sárvári hotelek nyári ajánlatai

Nézted már, hogy a sárvári szállodák milyen nyári ajánlatokkal várják a vendégeket? Szerintünk érdemes megtenned. Akkor is, ha családi vakációhoz keresel tökéletes szállást, akkor is, ha exkluzív kényeztetésre vágysz, ahogy akkor is, ha a gyógyulás és a termálvizes regenerálódás a cél.

A hotelek természetesen többféle akciót is kínálnak

Itt van mindjárt elsőnek a Spirit Hotel. A sárvári luxus hotel Spirit Nyár 3+1 csomagjában a negyedik éjszaka ajándék. Plusz még öt százalék előfoglalási kedvezményt is kínálnak… Persze ez csak egy csomag a sok közül. Ha ide kattintasz, átböngészheted a többit is.

Ide klikkelve pedig a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ajánlatait tekintheted meg. Amennyiben gyerekekkel érkeznél Sárvárra, ez a köztudottan családbarát hotel ideális választás lesz. Akkor különösen, ha all inclusive ellátást is kérsz. Így nem csak a wellness lesz korlátlan, hanem az étkezés és az italfogyasztás is (erről részletek itt). Szívesen eltöltenétek pár felejthetetlen nyári napot a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa hotelben? A szálloda csomagajánlatai itt.

Ha pedig gyógyfürdős, zöld környezetben történő feltöltődés lenne a vakáció célja…

A sárvári Ensana hotel ideális választás. És nem csak azért, mert a szálloda saját wellness részleggel és szabadtéri gyógyvizes medencékkel, plusz egészen egyedülálló arborétumi környezettel rendelkezik. A Thermál Sárvár nyári akciói is meglehetősen vonzóak. Érdemes mindegyik csomagba “belekukkantani”, hiszen majdnem az összes tartalmaz valamilyen extra kezelést, szolgáltatást. Sőt, bizonyos ajánlatok direkt úgy épülnek fel, hogy abban regenerálódást segítő kúrák találhatók. További részletek itt.

Hogy döntöttél? Szívesen lazítanál az idei nyáron (is) Sárváron? Mi már nagyon várunk! -» Ide klikkelve Sárvár látnivalóiról, a programlehetőségekről informálódhatsz, itt pedig az aktuális eseményeket térképezheted fel.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!