Több sárvári szállodában is elérhetők már a nyári csomagok – Foglalj az elsők között!

Csapj le most a nyári ajánlatokra! A sárvári szállodáknál már elérhetők a nyaralós csomagok. Van köztük olyan is, amit most 15 százalékos kedvezménnyel tudsz lefoglalni.

A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható Park Inn-ben négy új csomag is felkerült az ajánlatok közé. A kínálatban találsz pünkösdi wellnesst, előrehozott “vakációs” ajánlatot, főszezonra foglalható vakációt és utószezoni lazítást is. Ráadásul mindent all inclusive ellátással, korlátlan wellness-szel, korlátlan strandolási lehetőséggel kínálnak. Szerintünk érdemes sietni a foglalással.

Ugyancsak elérhető már a nyári ajánlat a Bassiana Hotelben is. A saját wellness részleggel rendelkező szállodában a nyári alapcsomagban félpanziós ellátás, fürdőbelépő, masszázs és múzeumi belépő jár a vendégeknek. Mindez négy éjszakára csupán 55 ezer 900 forintért egy személynek. Nem rossz ár! Nézd meg a részleteket! 

Hasonlóan extra kínálattal vár a sárvári Ensana Thermal is. Ráadásul náluk a Wellness Expressz csomagra most 15 százalék előfoglalási kedvezmény is jár. Már amennyiben 45 nappal korábban fixálod a nyaralás részleteit. Ezt most még megteheted. Az ár egyébként bővített félpanziós ellátást, korlátlan wellnesst tartalmaz – sok más mellett.
Szerintünk jól hangzik ez is.

Csapj le a felsorolt ajánlatok valamelyikére, kezdd el már most szervezni a nyári vakációt!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!