Nádasdy Fesztivál, Sárvár – Íme, a TOP programok

Július 19-étől 21-éig Nádasdy Fesztivál Sárváron. Mutatjuk az  ingyenesen látogatható három napos esemény TOP programjait.

Nyári programok a Nádasdy-várban

Ha sárvári nyár, akkor Nádasdy Fesztivál. A fürdőváros mára ikonikussá vált kulturális rendezvénye 2024-ben se maradhat el. A július 19-étől 21-éig tartó fesztivál ráadásul ingyenes. És, hogy milyen programok várnak?

Nádasdy Fesztivál – Pénteki programok

A pénteki napon lesz például felvonulás. Amikor is korhű öltözékben hagyományőrző csapatok járják be a várost. Nagyon látványos. Ne hagyd ki! Aztán estefelé indulnak a zenés programok. Pénteken többek között fellép a That’s Right Baby, Földi Zalán és a PartYssimo. A koncertek után pedig táncház.

utcakép a Nádasdy Fesztiválról

Nádasdy Fesztivál – Szombati programok

Aztán szombaton reggel indul a Nádasdy Ételmustra – kiváló ételekkel. Délelőtt lesznek gyermekprogramok, köztük zoknicsata, lesz továbbá lovasbemutató, viselet- és harcmodor-bemutató, lovagi torna. Majd már délután jönnek a zenés produkciók is. Természetesen egyéb “időutazó” programok mellett – úgy, mint huszárbemutató, tüzérségi bemutató és hagyományőrző hölgyek szépségversenye. Este öt óra körül indulnak a színpadi koncertek, fellép többek között a Hiding Place, a FISH!, Bujtás Ervin, valamint a Blahalouisiana.

Nádasdy Fesztivál – Vasárnapi programok

Vasárnap a régi mesterek bemutatójával indul a program, amit a CACIB nemzetközi kutyakiállítás követ. Egészen délután egy óráig. Közben lesz íjászbemutató, lovas program és egy XVI. századi csetepaté a viadal téren. Késő délután fellép a Tom Kondor’s Moonshine, lesz Kanona Band koncert, majd a fesztivál záró programja következik: a nagyszínpadon fellép a Don’t Stop The Queen.

Még egyszer tehát: Nádasdy Fesztivál, Sárvár – 2024. július 19-21. A belépés díjtalan.

Amennyiben kíváncsi lennél a részletes programokra, az időpontokra, kattints a nadasdyfesztival.hu oldalra. Vagy bátran érdeklődj nálunk, a Tourinform Irodában.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!