Aktivitás

Legyél aktív, szerezz élményeket!

A wellness nem attól lesz teljes, hogy egész nap csak fürdőzünk. A kikapcsolódáshoz kellenek a programok, az élmények. Szerencsére Sárváron bőven van mivel tölteni az időt. Két fürdőzés közé iktass be valamilyen aktív programot is! Néhány ötletet ehhez már ki is gyűjtöttünk neked.

“Okos” élmények

A kikapcsolódást a valóságban megélt élmények teszik teljessé. Ezért nem is bátorítunk arra, hogy a mobilodat állandóan magadnál tartsd a wellness alatt. Kivéve, ha sárvári élményeket örökítenél meg vele és a digitális eszközhasználattal pluszt adnál a kikapcsolódáshoz… Amennyiben nyitott vagy az új dolgokra és szeretnéd játékosa felfedezni a várost, használd az Alternavigo alkalmazásunkat, illetve a tematikus túrautakon az egyes állomásoknál olvasd le a telefonoddal a QR-kódokat. Az útvonalakhoz térképet a Tourinform Irodában is kérhetsz.

SIHU

Járd be a várost, használd sárvári tömegközlekedésként Sihut, a városnéző kisvonatot.

Kerékpárbérlés

Bérelj elektromos bringát a Tourinform irodában és kerekezd körbe úgy a várost. Esetleg fedezd fel a Sárvár környékén lévő látnivalókat.

Amennyiben a túra megtervezéséhez jól jönne egy kis segítség, az alábbi gombra kattintva megtekinthetsz pár túraútvonalat. Ha oda vagy az aktív kikapcsolódásért, érdemes átböngészned az ajánlatokat.

Ha pedig nem találtad meg, amit kerestél, netán kérdés merült fel valamelyik sárvári, környékbeli látnivalóval, szolgáltatással kapcsolatban, írj nekünk vagy hívj minket.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!