Sihu, a városnéző kisvonat – menetrend

Ideális tömegközlekedés a nyaralás, a wellness hétvége alatt

Sárvár látványosságait végigjárni nem könnyű. Legalábbis azoknak, akik kevésbé edzettek. Nekik mindenképp ajánljuk a sárvári városnéző kisvonatot. De helyijáratos közlekedésre is ideális lehet a Sihu. Ha például a szállás távolabb van a fürdőtől, érdemes felpattanni és ezzel utazni a célállomásig. A kisvonat szinte teljesen bejárja Sárvárt, szóval a wellness pihenés, a nyaralás alatt egyszer legalább érdemes utazni vele egyet.

Sihu, a városnéző kisvonat speciálisan a turisták számára gyártott, az európai igényeknek megfelelő közlekedési eszköz, amely önmagában is turistalátványosságnak számít.

A kisvonat 2 kocsija 56 fő szállítására alkalmas. A vagonok követik a mozdony nyomvonalát, így nagy biztonsággal közlekednek tömegben, vagy akár szűk utcákon is. A kisvonat a 13 km-t nagyjából 50 perc alatt teszi meg a városban.

Az útvonalat a legfontosabb turisztikai látványosságok, a szállodák, éttermek, panziók könnyű megközelíthetőségének figyelembe vételével alakították ki. Az egyedi megrendelésre készült vonat zavartalan kikapcsolódást, felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek. 

Szolgáltatások:

A saját idegenvezetővel rendelkező csoportok akár a kisvonat saját mikrofonos audió rendszert is használhatják. De külöféle rendezvényekre is kibérelhető a Sihu.

Ennek részleteiről az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatsz:

Menetrend: 

Sárvári kisvonat menetrend
A teljes útvonal bejárása nagyjából egy órát vesz igénybe. A megállókat úgy alakították ki, hogy vendégeink könnyen megközelíthessék a legfontosabb sárvári nevezetességeket. Az egyes megállókhoz megadott időpontok a forgalom miatt pár percet csúszhatnak. Az aktuális Sihu menetrend itt.

Az időjárás és a városi rendezvények miatti esetleges járatkimaradásokról a megállóhelyeken, illetve a szolgáltató a Facebook- és weboldalán tájékoztatja az utazókat.

A városnéző kisvonatra napi, heti és három napos jegy is váltható. Így akik wellness hétvégére jönnek Sárvárra, gazdaságos bérletet is válthatnak a helyijáratos utazáshoz.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!