Nem hétköznapi ajánlatok sárvári nyári hétköznapokra

Ha a szabadságodat úgy tudod időzíteni, hogy hétköznap utazz, érdemes megnézned ezeket az ajánlatokat.

A hétköznapokra szóló ajánlatok általában kedvezőbbek. Ami természetesen nem jelenti azt, hogy kevesebb lenne az élmény. Ez csupán azért van így, mert a hétvégék népszerűbbek, így akkor magasabb áron is foglalnak a vendégek.

Fagyizás Sárvár belvárosában

Sokszor egyébként a legjobb ajánlatok hétköznapokra szólnak. Ilyenkor kisebb a tömeg, és sokkal nyugodtabban lehet lazítani – ráadásul olcsóbb is.

A szállás díja is általában kedvezőbb, ami sok esetben valamilyen extrát is tartalmaz.

A sárvári fürdővel közvetlenül átjárható Park Inn Sárvárban például all inclusive ellátást is kérhetünk. Így nemcsak a fürdőzés, hanem az étkezés is korlátlan lesz.

A sárvári Spirit Hotel hétköznapi csomagjában szintén adott a korlátlan wellness lehetősége, valamint páratlan gasztronómiai élmények és előfoglalási kedvezmények is szerepelnek benne.

Nyári wellness – Spirit Hotel Sárvár

Az Ensana Thermal Sárvár szállodájában is több kedvezményes nyári ajánlat foglalható, akár félpanzióval. Természetesen az egész napos fürdőzés lehetősége itt is a csomagok része.

Strandolós élmények Sárváron – Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Extra élményekből és plusz szolgáltatásokból a VitalMed szállodában sincs hiány. A sárvári fürdő saját szállodájában olyan csomagot foglalhatunk, amelyben ajándék masszázs vagy ingyenes kötélpálya használat is szerepel. Ez utóbbit a Sárvári Kalandparkban próbálhatjuk ki.

Strand, gyógyfürdő – Sárvár

Szóval, ha van lehetőséged hétköznap utazni, nézd meg azokat a sárvári ajánlatokat is, amelyek hétvégéken kívüli időpontokra foglalhatók. Az élmény nem lesz kevesebb, ráadásul a végösszeg valószínűleg kedvezőbb.

Tudj meg többet, kattints a kiemelt linkekre, és kérj ajánlatot közvetlenül a szálloda weboldalán keresztül. Megéri! 😊

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!