Természet a tányéron – exkluzív vegetáriánus – élményvacsora a Spirit Hotelben

Időpont

2025. 05. 15.19:00

Helyszín

Sárvár , Spirit Hotel
Május 15-én 19:00 órás kezdettel szállodánkban egy különleges vegetáriánus-élményvacsora kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk külsős vendégeinket is.
A hatfogásos vacsora házigazdája nem más, mint szállodánk új séfje, Tanács Attila, a nemzetközileg elismert, többszörös Európa-, világ- és olimpiai bajnok mesterszakács és ételszobrász, aki ezúttal a tavasz frissességét, színeit és illatait varázsolja a tányérra.
Az est háziasszonya az ismert rádiós műsorvezető, Vágó Piros lesz, aki maga is szenvedélyes gasztro-rajongó.
A zenei aláfestésről Eliza Bliss gondoskodik, aki selymes hangú, elektromos mélyhegedűjén ismert dallamokkal varázsolja el vacsoravendégeinket.
Részvételi szándékodat telefonon vagy e-mailben jelezd!
+36 95 889 521
reception@spirithotel.hu
Részvételi díj: 43.000 Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza a teljes menüt és a hozzá illő borsort.
——————————————————————–
MENÜ
Erdei gombás sült tápiókapuding, málnasó, zöld csírák, céklakaviár
Antech Cuvée Emotion Rosé Brut
Hamis thai leves, zöldségek, mungóbab csíra, rizstészta
Kókuszos kukoricamorzsában sült padlizsángolyó, füstölt fürjtojás, zöldség jus
Móri Zenit 2023’ / Geszler Családi Pincészet
Almás uborka cappuccino, sütőtökhab
Ízes zöldség trió, kapros feketefokhagyma mártás (cukkinis hajdina, csicseriborsós sült cékla, édesburgonyás polenta)
Badacsonyi Kéknyelű 2022’ / Sabar Borház
Csokoládés köles toffifee, eperöntet, mentás sült sárgadinnye
Soproni Professor Zweigelt 2022’ / Winelife Borászat

További események

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!