Szarvasgombás élményvacsora – Interaktív gasztroest a Spirit Hotelben
2025. április 3. | 19:00
Április 3-án 19:00 órás kezdettel szállodánkban egy exkluzív szarvasgombás élményvacsora kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk külsős vendégeinket is.
A hat fogásos fine dining étkezést Érsek Gergely, az Érsek Éden Szarvasgombás Gasztro Birtok tulajdonosa és egyben szakértője kíséri végig, mely során interaktívan, képekkel illusztrálva avat be a szarvasgomba vadászat titkaiba, így te is betekintést nyerhetsz a gombák királyának különleges világába.
Részvételi szándékodat telefonon vagy e-mailben jelezd!
+36 95 889 521
reception@spirithotel.hu
reception@spirithotel.hu
Részvételi díj: 69.000 Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza a teljes menüt és a hozzá illő borsort.
A részvételi díj tartalmazza a teljes menüt és a hozzá illő borsort.
——————————————————————–
MENÜ
Zöldspárga terrine, királyrák, szarvasgombás emulzió
Brut Evolution Összhang / Anonym Pincészet
Brut Evolution Összhang / Anonym Pincészet
Borókás vaderőleves, szarvasgombás daragaluska
Lágy fürjtojással töltött paradicsom, parajkrém, kései szarvasgomba, tésztaropogós
Thierry Delauney Le Grand Ballon Sauvignon Blanc 2023 / Franciaország
Thierry Delauney Le Grand Ballon Sauvignon Blanc 2023 / Franciaország
Omlós borjúszűz érme, pak-choi korona, édesburgonyapüré, gesztenyés karfiolmorzsa, kései szarvasgomba
Somlói Birtokbor 2020 / Baráth Borműhely
Somlói Birtokbor 2020 / Baráth Borműhely
Lassan sült báránycomb saját jus-vel, francia lerakott burgonya, zöldspárga, kései szarvasgomba
Pannonhalmi Pinot Noir 2020 / Pannonhalmi Apátsági Pincészet
Pannonhalmi Pinot Noir 2020 / Pannonhalmi Apátsági Pincészet
Barackos spárga sushi, homoki szarvasgomba, eper szósz
Chandon Garden
Chandon Garden