Új Tourinform Iroda Sárváron

A város főterén, megnyitása után az egész település kapuja és fogadószobája lesz az új 150 m2-es Tourinform iroda. – Sárvár járvány utáni arcát mutatja már az impozáns épületben létrejött információs pont – fogalmazott Ágh Péter országgyűlési képviselő.

Az átadás előtt álló új Tourinform iroda szakmai bejárásán részt vett Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatója. – Megfelelő átoltottságot követően a turizmusban eredményes nyárra van esély az intenzíven megindult előfoglalások alapján. Sárvár idegenforgalmi adatai a jövőre nézve is biztatóak, amikor újraindulhat majd a verseny a vendégekért. Ezért felkészülten, megújult kínálattal kell várni ezt az időpontot – hangsúlyozta a turisztikai vezető.

Az új sárvári turisztikai iroda szakmai bejárásán Ágh Péter országgyûlési képviselõ, Haller Ferenc, a tourinform iroda vezetõje, Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturisztikai igazgatója és Kondora István Sárvár polgármestere.

Az évente 1,8 millió látogatót fogadó hazai Tourinform hálózat megújításának első elemeként a Magyar Turisztikai Ügynökség azok új arculatát alakította ki. Ezt követően a belsőépítészeti átalakításokra, felújításokra hirdetett pályázatot, melynek keretében 22 iroda megújítására nyílt lehetőség. – Ezek közül az országban másodikként készült el, közel 25 millió forintos támogatásból a sárvári iroda – tette hozzá Juhász Szabolcs.

– Hosszú távú befektetés lesz a frekventált helyen álló iroda Sárvár turisztikai életében, méltó a fürdőváros ötcsillagos vonzerejéhez – jelentette ki Kondora István polgármester a bejáráson jelen lévő nagy hotelek igazgatói, a Sárvári Turisztikai Egyesület vezetője és a Sárvárfürdő igazgatója előtt. A város vezetője köszönetét fejezte ki, hogy a magyar kormány 1,8 milliárd forintos támogatása révén, az önkormányzat gyógyfürdőjének kötvénykiváltásával nem futott zátonyra a sárvári turizmus „zászlóshajója”.Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője és a városi Tourinform iroda vezetője elmondta, hogy a tágas, nagy üvegportálú irodában kaptak helyet ugyanezen pályázat keretében beszerzett, bérelhető elektromos rollerek, kerékpárok, e-bikeok és segwayek is.  


A Kedvezményezett neve: Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft.

A támogatott projekt címe: Tourinform irodák és információs pontok felújítása

A pályázat azonosító száma: TFC-3.1.1-2020-00010

A szerződött támogatás összege: 24.818.895 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt célja a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. fenntartásában lévő Tourinform Iroda front office részének külső-belső felújítása volt, valamint bútorok beszerzése. A sárvári Tourinform iroda épülete és belső design-ja is megújult a fejlesztésnek köszönhetően. A mai kor igényeinek megfelelő, modern és korszerű ügyféltér jött létre. A belsőépítészeti felújítás során a Magyar Turisztikai Ügynökség arculatváltásához illeszkedve egységes iroda került kialakításra, az egyedi igények figyelembe vételével.

A támogatott projekt befejezési dátuma : 2021.02.28.


„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!