A legtöbb szülőnek jól jön(ne) a nyár végi énidő – Sárvári tippek

A nyári időszak komoly kihívás a szülők számára. Sok stresszel és megpróbáltatással jár az állandó gyermekfelügyelet. Illetve jelentős nyomást okoz az is, hogy a kicsik számára szeretnénk felejthetetlen élménnyé tenni a vakációt. Nem csoda tehát, hogy a nyár végén jól jönne egy kis énidő. Pár olyan nap, amikor nincs más dolgunk, csak magunkra figyelni.

Nálatok is hasonló a helyzet? Mutatunk pár sárvári tippet.

A felmérések szerint a szülők nagyjából már 13 szünidei nap után vágynak arra, hogy véget érjen a nyár… Kevesebb, mint két hét elég ahhoz, hogy jelentkezzen az a bizonyos stressz.

Ez az adat meglehetősen beszédes, jól érzékelteti, hogy mennyire megterhelő a szülőknek a nyári időszak.

Ami egyébként több összetevős probléma. Egyrészt ott van a gyerekekre való figyelem okozta feszültség. Illetve a kicsik foglalkoztatásával kapcsolatos nyomás is, amit a szülők nagyjából 58 százaléka érez – legalábbis a OnePoll felmérése szerint.

És ez sajnos nem csak előzetesen okoz stresszt. Sok esetben a kezdeti feszültség a nyár végével lelkiismeretfurdalássá alakul. Ez utóbbit a szülők 64 százaléka tapasztalja, amit egyébként azért éreznek – jellemzően irreálisan -, mert szerintük nem sikerült olyan élményeket szerezni a kicsiknek, amilyet szerettek volna…

Úgyhogy nagyon úgy tűnik, szeptemberhez közeledve van mit kipihenni és rendbe tenni a szülőknek.

Ha te is így vagy ezzel és jól jönne egy kis wellness kikapcsolódás, Sárvár ideális helyszín lehet. A fürdőváros szállodáiban akár romantikus, “felnőttbarát” élményekre is benevezhetsz.

Hogy tetszik az ötlet?

Például ott van az ötcsillagos Spirit Hotel, ahol a Spirit Love csomagban sok-sok szülői kényeztetés szerepel. Szerintünk érdemes közelebbről is megnézni az ajánlatot. Ha luxus kikapcsolódásra vágysz, mindenképpen tedd meg.

De ugyancsak szívből ajánljuk az Ensana Thermal Sárvár romantikus csomagjait is. A sárvári arborétum szomszédságában található wellness hotelben eltöltött pár, gyerekmentes nap garantáltan feltölt az őszi időszakra.

Ahogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható VitalMed szállodában átélt élmények is ezt szolgálják. A hotel szobáitól csak pár lépést kell megtenni a gyógyfürdő részlegig, ahol aztán végtelen nyugalom vár. De természetesen egy kis stresszűző szaunázást vagy egy kiadós masszázst is bevállalhattok.

Dönts bármelyik szálloda és csomag mellett, nem fogsz csalódni. Garantált a testi és lelki feltöltődés.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!