A sárvári szállodák felkészültek a vendégek fogadására – Megjelentek a Valentin-napi csomagok

Azt ugyan még nem tudni, hogy mikor ér véget a koronavírus-járvány, és mikortól lehet újra utazni, de a szállodák már készen állnak 2021-re, a Valentin-napra legalábbis már készülnek hosszú hétvégés csomagokkal. Sárváron már két nagyobb hotel is postolta az ajánlatait. Kíváncsi vagy?

A több, mint 50 országban jelen levő Park Inn by Radisson szállodalánc négy csillagos sárvári szállodája, ami közvetlenül átjárható a sárvári fürdővel, és a nemzetközi szinten ugyancsak jól ismert luxusszálloda, a Spirit Hotel is tervez már a szerelmesek napjával.

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa például egy február 12-étől 14-éig tartó hosszú hétvégés csomaggal készül. Ami a korlátlan wellness mellett all inclusive ellátást is tartalmaz. Már amennyiben így kérjük a csomagot.

Ha tényleg teljes kényeztetésre vágytok, talán érdemes a félpanzió helyett ez utóbbi ellátással foglalni a “Sárvári randevú”-t.

Amennyiben kíváncsi vagy a részletekre, katt ide.

Ide pedig akkor klikkelj, ha luxus kényeztetéssel lepnéd meg a párodat. A Spirit Hotelben természetesen most is exkluzív ajánlatokkal várnak. A szerelmeseknek kínált két éjszakás csomag február 12-étől 14-éig szól, és a korlátlan wellness mellett bizony egészen komoly extrákat is tartalmaz. Sok más mellett olyan meglepetéseket, mint a szerelmes üdvözlő ital vagy a szobába bekészített Moët Rose pezsgő, eper és rózsaszirmok.

És, hogy mindez mennyibe kerül? Természetesen ez is kiderül a szálloda honlapján található leírásból.

Ha megismernéd a részleteket, ne várj semmire, klikk!

Azon pedig ne aggódj, hogy a foglalásod elveszik, ha a koronavírus-járvánnyal összefüggő korlátozás még februárban sem engedi az utazást. A szállodák természetesen erre is gondoltak. Kérj ajánlatot, ha pedig bizonytalan lennél, kérdezz a megadott elérhetőségeken!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!