A strandfelszerelések gyors bepakolásával lehet sárvári wellness pihenést nyerni

Újabb nyereményjátékot indított a sárvári TDM. Ezúttal egy virtuális strandtáskába kell minél gyorsabban összepakolni a strandfelszereléseket.

A fürdőváros turisztikai szervezetének újszerű nyári kampánya Sárvár ismertségét igyekszik tovább növelni. Mely cél – úgy tűnik – teljesülni is látszik. Ugyanis már néhány nappal a játék elindítása után több ezren iratkoztak fel a tabellára – mondta el mindezt Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője. Aki hozzátette azt is, hogy a Beach Bag Rush névre keresztelt játék egészen a nyár végéig fut. Így aki esetleg eddig még nem játszott, de szeretne őszi wellness pihenést nyerni, még nem maradt le semmiről.

A nyereményjátékban a feladat mindössze annyi, hogy a random generált strandfelszerelésekhez kapcsolódó szavak rajzolt megfelelőjét kell megtalálni az összekevert piktogramok között. Mindez természetesen időre megy. Minél ügyesebb valaki, annál előrébb kerül a tabellán. Szóval a játék bőven tartogat izgalmakat is. Ezt bizonyítja talán az is, hogy a játékosok többsége két-három alkalommal is elindítja a Beach Bag Rush-t.

Haller Ferenc hozzátette: az esélyeket természetesen nem befolyásolja a tabellán elért helyezés, a részvételnek csupán a feliratkozás a feltétele. 

Sárvár nyári nyereményjátéka itt érhető el.

Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!