A szülőbarát wellness hatásai – Válassz a sárvári szállodák ajánlataiból!

Szülőként gyerekek nélkül utazni bűntudatot kelthet az emberben. Pedig a kutatások szerint a szülői énidő rendkívül hasznos a családi egészségre nézve. Kifejezetten akkor, ha arra a bizonyos kikapcsolódásra teljesen gyerekmentes környezetben kerül sor. 

Nézzük meg, hogy milyen előnyökkel járhat az, ha felnőttbarát wellnessre megyünk a párunkkal.

Egyre több szállodában vezetnek be olyan időszakokat, amikor csak felnőttek foglalhatnak szobákat. Amit természetesen fogyasztói igények indukálnak. Egyfajta wellness trenddé vált, hogy a szülők évente egy-két alkalommal, a kapcsolatuk megerősítése céljából gyerekmentes, szülőbarát wellness-re mennek.

Fotó: Spirit Hotel

Az ilyen pár napos kikapcsolódás során nincs gyerekzsivaj, csak a nyugalom. Illetve lehetőség kínálkozik arra, hogy a szülők újraéljék azokat az éveket, amikor még csak kettesben voltak és sokkal több idő jutott egymásra. 

Miért menjünk wellness-szelni felnőttbarát hotelbe?

A felnőttbarát wellness során az énidő sokkal nagyobb szerepet kap. Ebben a pár napban nem a gyerekek kívánsága az első. Ilyenkor jut idő olyan kényeztetésre, amit a kicsik mellett nem biztos, hogy megengednénk magunknak.

Azokban a szállodákban, ahol nincsenek körülöttünk gyerekek, újra felnőttek lehetünk. Tudunk más felnőttekkel tartalmas beszélgetéseket folytatni, és olyan kulturális vagy sportprogramokon is részt vehetünk, amiken a gyerekekkel együtt nem tudnánk.

Nem mellesleg a páros wellness szálloda igencsak romantikus környezetnek tekinthető. Ez pedig lehetőséget teremt a párkapcsolat erősítésére. Minden téren.

Meghát a felnőttbarát wellness során el tudunk kicsit távolodni a mindennapi kötelezettségektől és gondoktól. Az olyan környezetben, ahol minden a mi jólétünkről szól, ez egészen könnyen megy.

Te is szívesen meglógnál a pároddal pár napra a mindennapok elől?

Nézz körül a sárvári szálláskínálatban! Szülőbarát wellnessre a Spirit Hotelben van lehetőség. De páros kikapcsolódásra ideális lehet az Ensana Thermal és a sárvári fürdővel közvetlenül átjárható VitalMed hotel is.

Amennyiben kíváncsi lennél a konkrét ajánlatokra, kattints a kiemelt linkekre.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!