Advent Sárváron – Bensőségesebb az élmény

A kisvárosi adventi vásárok valahogy mindig kedvesebbek, mint a nagy, fesztiválhangulatot idéző év végi programsorozatok… Sokan legalábbis ezt mondják azok közül, akik decemberben jönnek Sárvárra és a karácsonyi eseményeket is részt vesznek. 

A hangulat, amit egy apróbb város tud nyújtani, talán bensőségesebb. Ráadásul az ünnepi érzést úgy varázsolja a szívekbe, hogy közben minden olyan élményt megad, amire egy adventi vásár kapcsán vágyik az ember.

Ünnepi fényekbe öltöztetett terek, forralt bor, kürtőskalács és természetesen élőzenés koncertek…

Szívesen átélnél hasonlót? Mondjuk Sárváron?

Ahogy az az elmúlt években is lenni szokott, a sárvári adventi vásár a Posta téren várja azokat, akik átélnék azt, milyen egy kisvárosban hangolódni az ünnepekre. Színpadi produkciókra november 26-ától december 19-éig pénteken és szombaton számíthatnak az érdeklődők.

Hangolódás karácsonyra, adventi programok Sárváron

De fontos azt is megjegyezni, hogy vasárnaponként adventi koncerteket, gyermekeknek szóló kézműves programokat a Nádasdy Ferenc Múzeumban is tartanak. Szóval a vár felé is érdemes ellátogatni…

Milyen zenés eseményre lehet számítani?

Többek között fellép a Bon Bon, Pély Barna, Horányi Juli és Oláh Dezső, Hangácsi Márton, valamint Hegedűs Bori. De ez csak pár előadó… A részletes program megtekinthető a Nádasdy-vár oldalán. Ahol egyébként néhány extra információ is olvasható a fellépőkről. Kattints!

Az esemény egyébként ingyenes, a látogatókra pedig a központilag elrendelt koronavírus szabályok érvényesek.

És ha már advent és fürdőváros…

Nem hagyhatjuk ki az ajánlónkból a helyi szállodák, illetve a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő adventi programjait se.

Ha a Spirit Hotel ünnepi rendezvényeit néznéd végig, klikk ide. Amennyiben a Park Inn adventi, karácsonyi programjairól tájékozódnál, azt itt teheted meg. A Thermal Sárvár ajánlatai, programjai itt. A fürdő ünnepekre hangolódó wellness eseményeiről pedig ezen a linken tájékozódhatsz.

Tedd meg! Gyere akár több napra Sárvárra, töltődj nálunk az ünnepek előtt (is), éld át te is azt, milyen remek dolog kisvárosi közegben készülődni a karácsonyra.

Ha a programokkal kapcsolatban kérdésed lenne, bátran fordulj hozzánk. A Tourinform Iroda elérhetősége itt.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!