Navigáció

Lovas lehetőségek

A Vadkert Major fő tevékenységi körébe tartozik a lovas szolgáltatások teljes körű biztosítása. Lovasoktatás már kezdő szinttől igénybe vehető. Ezenkívül az ide érkező látogató találkozhat környékbeli erdei állatokkal és majorsági háziállatokkal is.

Lovaspálya

A Vadkert Lovarda központi elemeként 2014 szeptemberében ünnepélyes keretek között megnyílt a 64*63 m-es, európai színvonalú négyévszakos lovas versenypályánk.

Az új lovaspályát a vendégeink biztonsága érdekében a legkorszerűbb talajszerkezettel építtettük meg, ami bármilyen időjárási körülmények között is ugyanazt az élményt adja lovasnak, lónak egyaránt. A talaj egyik nagy előnye, hogy a rugalmasságának, ütéscsillapításának köszönhetően a talajfogás pillanatában a lovak ízületeire sokkal kisebb terhelés jut. A talajszerkezetnek köszönhetően, a pálya nem csúszik, gyorsabb tempó lovagolható.

A lovaglás szerelmeseinek maximális biztonság mellett felejthetetlen élményt tudunk nyújtani a Vadkert Major által kínált mesés környezetben! 

A saját lóval rendelkező Vendégek részére istállónk folyamatos felügyelettel, állandó állatorvosi kapcsolattal áll a lóbarátok rendelkezésére. 

Lovas szolgáltatások:

• Kezdő és haladó lovasok oktatása szakoktatóval
• Gyermekek lovasoktatása (5 éves kortól)
• Futószáras oktatás
• Lovaskocsizás, lovas szánozás
• Lovasbemutatók és díjugrató versenyek
• Esküvői hintószolgáltatás
• Ünnepi alkalmakra, rendezvényekre sétakocsizás

Időpont foglalás

Kérjük, lovaglási szándékodat előre jelezd! A lovaglásra való igényt minimum 48 órával érkezés előtt szíveskedj bejelenteni. A szabad időpontokról érdeklődj a következő telefonszámon: +36 95 320 045

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!