Lovas lehetőségek

A Vadkert Major fő tevékenységi körébe tartozik a lovas szolgáltatások teljes körű biztosítása. Lovasoktatás már kezdő szinttől igénybe vehető. Ezenkívül az ide érkező látogató találkozhat környékbeli erdei állatokkal és majorsági háziállatokkal is.

Időpont foglalás

Kérjük, lovaglási szándékodat előre jelezd! A lovaglásra való igényt minimum 48 órával érkezés előtt szíveskedj bejelenteni. A szabad időpontokról érdeklődj a következő telefonszámon: +36 95 320 045

Keresd a Sárvár.hu-n a szív ikont, és add hozzá a kedvencekhez a praktikusnak talált információkat! A böngésződ az így létrehozott gyűjteményt megjegyzi, de e-mailben is továbbíthatod azt magadnak. A saját gyűjteményedet a jobb felső sarokban lévő szív ikon alatt találod.

Lovaspálya

A Vadkert Lovarda központi elemeként 2014 szeptemberében ünnepélyes keretek között megnyílt a 64*63 m-es, európai színvonalú négyévszakos lovas versenypályánk.

Az új lovaspályát a vendégeink biztonsága érdekében a legkorszerűbb talajszerkezettel építtettük meg, ami bármilyen időjárási körülmények között is ugyanazt az élményt adja lovasnak, lónak egyaránt. A talaj egyik nagy előnye, hogy a rugalmasságának, ütéscsillapításának köszönhetően a talajfogás pillanatában a lovak ízületeire sokkal kisebb terhelés jut. A talajszerkezetnek köszönhetően, a pálya nem csúszik, gyorsabb tempó lovagolható.

A lovaglás szerelmeseinek maximális biztonság mellett felejthetetlen élményt tudunk nyújtani a Vadkert Major által kínált mesés környezetben! 

A saját lóval rendelkező Vendégek részére istállónk folyamatos felügyelettel, állandó állatorvosi kapcsolattal áll a lóbarátok rendelkezésére. 

Lovas szolgáltatások:

• Kezdő és haladó lovasok oktatása szakoktatóval
• Gyermekek lovasoktatása (5 éves kortól)
• Futószáras oktatás
• Lovaskocsizás, lovas szánozás
• Lovasbemutatók és díjugrató versenyek
• Esküvői hintószolgáltatás
• Ünnepi alkalmakra, rendezvényekre sétakocsizás

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!