Navigáció

Kalandpark

Tedd próbára a bátorságodat a sárvári kalandparkban!

A Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában található sárvári kalandparkban egy 120 állásos erdei drótkötélpálya, egy 10 méter magas mászófal, és egy íjászpálya is várja az izgalomra vágyó és kihívást kereső vendégeket. Sok más attrakció mellett.

A tó feletti átcsúszások, a 8 méter magasban lévő, valódi erőpróbát jelentő akadályok a legbátrabbakat is próbára teszik. De komoly bátorság szükséges ahhoz is, hogy feljuss a mászófal tetejére, vagy teljesítsd a famászási feladatot. 

Természetesen nem csak extrém szórakozást kínál a park. Az erdő fáinak lombkoronája alatt megbúvó 8 kötélpályából kettő a 3-6 év közti korosztályt, további három az iskolás gyermekeket szórakoztatja. Ugyanúgy, mint a játszótér vagy a tó körül kialakított erdei tanösvény.

A felnőtteknek készült kötélpályák is különböző nehézségűek, így mindenki megtalálja a számára vonzó élményt és szórakozást. De meg kell említenünk, hogy a kalandparkba érkezők kipróbálhatják a légpuskás lövészetet, az íjászatot, a ládaépítést, de még aranyat is moshatnak. Továbbá nem csak egyéni vendégeink igényeinek megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a park, hiszen helyet kapott itt egy alacsony és magas kötélkerti elemekből álló tréninghelyszín is, ami alkalmas céges csapatépítések és osztálykirándulások lebonyolítására is. Ugyanakkor tarthatók a parkban szülinapok, nyáron pedig táborokat is szerveznek. Ahogy év közben tematikus eseményeket is.

Kíváncsi lennél a jegyárakra és a nyitva tartás is érdekel, ide kattints.

WEB: www.sarvarikalandpark.hu
E-mail: info@sarvarikalandpark.hu

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!