Kalandpark

Tedd próbára a bátorságodat a sárvári kalandparkban!

A Sárvári Kalandpark nyitva tartása

2023. április 29. – május 31. (minden szombat, vasárnap és munkaszüneti napokon) 09:00-17:00
2023. június 1. – 30. (minden nap) 09:00-18:00
2023. július 1. – szeptember 3. (minden nap) 09:00-20:00
2023. szeptember 4. – szeptember 10. (minden nap) 09:00-18:00
2023. szeptember 11. – október 27. (minden szombat, vasárnap és munkaszüneti napokon) 09:00-17:00
2023. október 28. – november 5. (minden nap) 09:00-17:00

 

A kalandpark csoportok részére és osztálykirándulások alkalmával előre egyeztetés után a hét bármely napján nyitva tart (nyitvatartási időn kívül is).

Keresd a Sárvár.hu-n a szív ikont, és add hozzá a kedvencekhez a praktikusnak talált információkat! A böngésződ az így létrehozott gyűjteményt megjegyzi, de e-mailben is továbbíthatod azt magadnak. A saját gyűjteményedet a jobb felső sarokban lévő szív ikon alatt találod.

Sárvári Kalandpark belépőjegy árak, szolgáltatási díjak

Keresd a Sárvár.hu-n a szív ikont, és add hozzá a kedvencekhez a praktikusnak talált információkat! A böngésződ az így létrehozott gyűjteményt megjegyzi, de e-mailben is továbbíthatod azt magadnak. A saját gyűjteményedet a jobb felső sarokban lévő szív ikon alatt találod.

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A SÁRVÁRI KALANDPARKBAN!

Fedezzétek fel az Elhagyatott Kunyhó szellemét és az Arany koponya rejtélyét a Sárvári kalandparkban május 6-tól!

A kötélpálya után további kalandra vágytok… vagy esetleg tériszony miatt fel sem merészkednétek a magasba? 

Kipróbálhatjátok magatokat 2 vadonatúj, egyedülálló outdoor szabadulójátékukban, ahol hatalmas nevetésekre, homlokcsapkodásokra és izgalmakra számíthattok!

Mindkettő szabadulójátékuk kreatív problémamegoldást igényel, ahol egy adott cél érdekében kell teljesíteni a küldetést, különféle feladatok, ötletes szerkezetek és tárgyak segítségével.

Itt csapatként kell összedolgozni, mivel egyedül a játék nem teljesíthető. Egy játék hossza kb.45 perc.

Ajánlják: családoknak, barátoknak, születésnapra, névnapra, leány-/ legénybúcsúra, cégeknek csapatépítésre valamint osztálykirándulásra.

2-6 fős csoportokban megtapasztalhatjátok az online térből megismert logikai kalandjátékok valóságba átültetett élményét.

Nincs szükségetek lexikális tudásra, mindössze kreativitásra és csapatmunkára. 

Bővebb információ és bejelentkezés: info@sarvarikalandpark.hu

További tudnivalók a kalandparkról:

A Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában található sárvári kalandparkban egy 120 állásos erdei drótkötélpálya, egy 10 méter magas mászófal, és egy íjászpálya is várja az izgalomra vágyó és kihívást kereső vendégeket. Sok más attrakció mellett.

A tó feletti átcsúszások, a 8 méter magasban lévő, valódi erőpróbát jelentő akadályok a legbátrabbakat is próbára teszik. De komoly bátorság szükséges ahhoz is, hogy feljuss a mászófal tetejére, vagy teljesítsd a famászási feladatot. 

Természetesen nem csak extrém szórakozást kínál a park. Az erdő fáinak lombkoronája alatt megbúvó 8 kötélpályából kettő a 3-6 év közti korosztályt, további három az iskolás gyermekeket szórakoztatja. Ugyanúgy, mint a játszótér vagy a tó körül kialakított erdei tanösvény.

A felnőtteknek készült kötélpályák is különböző nehézségűek, így mindenki megtalálja a számára vonzó élményt és szórakozást. De meg kell említenünk, hogy a kalandparkba érkezők kipróbálhatják a légpuskás lövészetet, az íjászatot, a Monkey hardver – famászást, a kincskeresést, a tapadókorongos íjászatot, a ládaépítést, de még aranyat is moshatnak. Továbbá nem csak egyéni vendégeink igényeinek megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a park, hanem céges csapatépítések és osztálykirándulások lebonyolítására is alkalmas a park. Ugyanakkor tarthatók a parkban szülinapok, nyáron pedig táborokat is szerveznek. Ahogy év közben tematikus eseményeket is.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!