All inclusive ellátás a korlátlan wellness mellé – Sárváron akár ilyen csomagot is választhatsz

Ha wellness-szelni megyünk, jellemzően kényeztetésre vágyunk. És nem csak a spa élmények terén. Szeretjük, ha az étkezésre sincs különösebb gondunk. Ezért ha adott a lehetőség és a költségvetés is megengedi, félpanziós vagy all inclusive ellátással foglaljuk a szállást.

Erre természetesen Sárváron is adott a lehetőség. Például a Spirit Hotelben választhatunk olyan csomagot, ahol nem csak gazdag választékú büféreggeli, hanem gyertyafényes vacsora is a csomag része. Természetesen a korlátlan fürdőzés mellett. 

De az Ensana Thermal Sárvár csomagjai között is elérhetők a félpanziós ajánlatok. Szóval a reggeli és a vacsora is jár a korlátlan wellness mellé. Ez a szálloda egyébként a sárvári arborétum közvetlen szomszédságában üzemel. A szabadtéri medencék is óriási fák árnyékában találhatók. 

Aztán ott vannak a fürdővel közvetlenül átjárható szállodák. A Park Inn hotel például olyan sárvári szálloda, ahol all inclusive ellátással is foglalhatjuk a csomagot. Ez azt jelenti, hogy naponta akár ötször is étkezhetünk. És még az italfogyasztásért se kell pluszban fizetni. A wellness pedig karnyújtásnyira a szobától. A hotelből egy folyosón keresztül közelíthetők meg Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő medencéi.

Végül, ne feledkezzünk meg a sárvári fürdő saját szállodájáról, a VitalMed-ről se. Természetesen itt is kérhető félpanziós ellátás. Azaz nem csak svédasztalos reggeli, hanem svédasztalos vacsora is jár a foglalás mellé. Ahogy a korlátlan fürdőzés élménye is.

Úgyhogy ha Sárvárra jönnél és nem szeretnéd, hogy gondod legyen az étkezésre, ellátással kínált csomagokat is választhatsz. Akár all inclusive étkezést is.

Tudj meg többet és klikkelj a részletekért a kiemelt linkekre! 

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!