Amikor az élményekért nem kell kimozdulni a szállodából

Esik az eső, rossz az idő a wellness hétvége alatt? Nem számít. Sárváron legalábbis annyi beltéri vizes élmény vár, hogy a kinti időjárás teljesen mellékes lesz, ha ide jössz feltöltődni.

Ha netalántán barátságtalan lenne a kinti időjárás, Sárváron nem fogsz unatkozni. A gyógy- és wellnessfürdőben ugyanis van gyógymedencés egység, van családi fürdőrészleg – természetesen csúszdákkal -, vannak pezsgőfürdők, továbbá hullámmedence, gyermek pancsoló, úszómedence, élménymedence buzgárokkal és még szauna világ is. 

És ezek mind a fedett részlegen találhatók. A relax térről és az egyéb wellness szolgáltatásokról nem is beszélve. Masszázs, különféle kezelések szintén igénybe vehetők itt. 

Sőt, ha a fürdő saját szállodájában, a VitalMed-ben vagy a szintén közvetlenül átjárható Park Inn-ben szállunk meg, a fürdőruhán és a köntösön kívül nem is lesz nagyon szükségünk más ruhadarabra. A szobából ugyanis egyenesen átsétálhatunk a wellness-be. Vagyis, ha ezekben a szállodákban szállunk meg, tényleg nem érint minket, hogy milyen az idő odakint.

De hasonlóan kiváltságos helyzetben vannak a Spirit Hotel és a Danubius Hotel vendégei is. A szállodából ugyanis nekik sem kell kimozdulni a vizes élményekért. Mindkét hotel rendelkezik saját wellness egységgel. Különféle hőmérsékletű medencék, buzgárok, szauna világ… minden egy helyen. Vagyis minden adott ahhoz, hogy ezekben a hotelekben kicsit visszavonulva, az időjárási körülményektől függetlenül feltöltődjünk. 

Szerintünk jól hangzik. Szerinted? Ha kedvet kaptál egy kis sárvári wellness-hez, “titkos” akciós ajánlatokat itt találsz.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!