Apartmanban szállnál meg az idei nyaraláson?

Mutatjuk, hogy Sárváron milyen lehetőségek közül választhatsz. Akár a gyógyfürdőhöz, a strandhoz közeli helyet keresel, akár belvárosi apartmant, netán luxus szállást, tudunk mutatni alternatívát. A Sárvár.hu-n összesen 34 apartman között böngészhetsz.

Ezek között olyanokat találsz, mint mondjuk a Vadkert Major. Ezt a szállást főként azoknak ajánljuk, akik nyitottak a természetközeli élményekre. És szeretnek úgy ébredni, hogy az ablakon kinézve legelésző lovakat látnak. A szálláshely ugyanis egy major része. Ahol egyébként nem csak apartman, hanem szálloda, étterem, szaunaház és még állatsimogató is található. Ráadásul a Vadkert Major csak pár perc sétára van a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő nyári bejáratától.

Vadkert Major

A fürdőtől ugyan valamivel távolabb van, de a belvárosi élményekhez jóval közelebb található a Brick apartman. Ami rendkívül modern szállás, nemrég épült ugyanis. Plusz az apartmanhoz tartozik egy bisztró is. Ahol nem akármilyen ételeket kóstolhatunk. A szállás a Posta téren található, a Nádasdy-vártól mindössze két perc sétára. Ha szereted a kisvárosi hangulatot, itt kell szállást foglalnod.

Kilátás a Brick Apartmanból

Ha pedig kicsit exkluzívabb hangulatra vágysz, térképezd fel az Onyx Luxury kínálatát. Az apartmanházban ugyanis olyan szállások is vannak, ahol még saját pezsgőfürdő is található. Az apartmanoktól egyébként csupán pár percet kell sétálni a fürdőig. Ha pedig megéhezünk, és nem főznénk a saját konyhában, csak lesétálunk a szálláshely földszintjén található étterembe, és már fogyaszthatjuk is a jobbnál jobb fogásokat. 

Luxus apartmanok

Végül egy kis mediterrán hangulat. Az arborétum szomszédságában található Levendula Apartmanházban minden adott, ami egy pihentető nyaraláshoz szükséges. Közel a belváros, közel a fürdő, pár lépés az arborétum. Mi kell még? A szállás családoknak és pároknak is ideális. Szerintünk remek választás, ha az idén nyáron Sárvárt választod és apartmanban szállnál meg.

Mediterrán életérzés Sárváron

De a felsorolt szállások természetesen csak kedvcsinálóként szolgálnak. Sárváron ugyanis jóval nagyobb a kínálat. Csak apartmanból 33 található az oldalunkon. Ha ezeket átböngésznéd, ide kell kattintanod. Az alodalakon természetesen leírásokat, elérhetőségeket is találsz. Így ha valamelyik szállás szimpatikus, a további informálódás lehetősége is adott.  

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!