Az átlagosnál valamivel többre vágynál a nyaralás alatt?

Mondjuk all inclusive ellátásra, esetleg luxus kényeztetésre? A sárvári szállodákban ezen igényeknek megfelelő ajánlatok is foglalhatók. 

Egészen konkrétan a Spirit Hotelben és a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szállodában. Előbbit azoknak ajánljuk, akik exkluzív szolgáltatásokra és luxus környezetre vágynak. Míg az utóbbit szálloda nyári ajánlatai azoknak lesz telitalálat, akik azt szeretnék, hogy a napi ötszöri étkezés és az italfogyasztás is szerepeljen a csomagban. 

Természetesen a korlátlan fürdőzés mellett.

Egyébként a sárvári Park Inn szálloda a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható hotel. Így az itt  megszálló vendégek a fürdő medencéiben tudnak lazítani. A strandot, a gyógyfürdőt és a családi részleget is korlátlanul használhatják.

Luxus wellness a sárvári Spirit Hotelben

Persze a vizes élményekről a Spirit Hotelt választóknak sem kell lemondani. A sárvári luxus szálloda kültéri és beltéri medencékkel egyaránt rendelkezik. Természetesen gyógyvizes egység is várja a vendégeket.

És, hogy milyen konkrét nyári ajánlatok foglalhatók?

Mindkét sárvári szállodában többféle csomag közül választhatunk.

A Spirit Hotel oldalán az alábbi nyári ajánlatok érhetők el:

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szálloda pedig ezekkel az all inclusive ellátással is kérhető ajánlatokkal várja a vendégeket.

Ha kíváncsi vagy az ajánlatok részleteire, kattints a kiemelt linkekre. Ha pedig azt néznéd meg, hogy mi minden vár még rád, ha Sárvárra jössz nyaralni, ide kell klikkelned.

Tedd meg! Várunk idén nyáron (is) Sárváron.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!