Az “Év Travel Management Platformja” – Nemzetközi marketing elismerés a sárvári TDM-nek

Nemzetközi elismerés Sárvár turisztikai marketing munkájáért. A Global Awards szakmai zsűrije a fürdőváros TDM szervezetének belföldi desztinációs aktivitásaiért ítélte oda az “Év Travel Management Platformja” díjat. 

A díjátadóra Angliában, Manchesterben került sor, ahol a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át a rangos elismerést. Az ünnepélyes eseményt követően Haller Ferenc kifejtette: „Óriási eredmény, hogy nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedőnek tekinthetők a Sárvárt népszerűsítő online aktivitások. A klasszikus marketing megoldások mellett egyedi fejlesztésű, rendszeresen megújuló kreatív content marketing kampányokkal is népszerűsítjük a fürdővárost, amivel sikerül valamelyest kitűnni a kommunikációs zajból. A desztinációs marketingben unikálisnak számító aktivitásunk erejét nemzetközi szinten is látják, ami további motivációt ad arra, hogy hasonló lelkesedéssel népszerűsítsük Sárvár attrakcióit, és növeljük a gyógyfürdős településünk vonzerejét.”

Az “Év Travel Management Platformja” – Nemzetközi marketing elismerés a sárvári TDM-nek

A díj hátteréről szólva Haller Ferenc elmondta: “A Corporate LiveWire Global Awards számos iparág legjobbjait díjazza, különösen azokat, akik innovatívak tudnak lenni a saját szegmensükben. Az elmúlt évben mintegy 36 országból 31 ezer 287 jelölés érkezett a Corporate LiveWire díjátadó csapatához. Közülük került a TOP-ba a Sárvári TDM, mely szervezet a belföldi desztinációs aktivitásaiért kapta meg az „Év Travel Management Platformja” díjat.”

Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!