Próbáld ki az utazástervezőnket!

Az utazási segédletünkkel még egyszerűbb lesz a sárvári nyaralás megtervezése.

Ha a Sárvár.hu-t böngészve itt-ott szív ikonokat találsz, az nem véletlen. A segítségükkel ugyanis a saját táradba helyezhetsz olyan információkat, amik jól jöhetnek a sárvári nyaralásod alatt. Mondjuk elmentheted az egyes attrakciók nyitva tartását, a jegyárakat, az aktuális programokat. Vagy épp olyan tippeket, amik segíthetnek még tartalmasabbá tenni a nálunk töltött időt. Ha szeretnéd, ezt a postot is elteheted későbbre. Ehhez csak a jobb felső sarokban lévő szív ikonra kell kattintanod.

És, hogy mit tudsz kezdeni az így összegyűjtött infókkal?

A tervezéskor a fő szempont az volt, hogy minden, a Sárvár.hu-ra érkező látogató a személyes érdeklődésének megfelelően tudjon tartalmakat elmenteni. Olyan tudnivalókat, amiket később könnyedén elővehet. Akár a nyaralás alatt. Ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, a menüsorban lévő szívre kell kattintani. Itt minden olyan jegyzetet megtalálsz, amit te válogattál össze. Ezeket az infókat itt is őrizheted, de ha biztosra mennél és még könnyebbé tennéd a későbbi informálódást, a listát e-mailben is elküldheted magadnak. Vagy annak, akivel még meg szeretnéd osztani a “gyűjteményt”.

Mi azt gondoljuk, az infók talán az útitársaknak is jól jöhetnek. Főleg akkor, ha a város felfedezésére nem együtt kerül sor. Szóval ha még csak ezután tervezed meg a sárvári nyaralásodat, szerintünk érdemes használnod az utazási segédletünket.

Kezdd a böngészést mondjuk itt. Ezen az oldalon számos, a nyári kikapcsolódáshoz kapcsolódó infót gyűjtöttünk össze.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!