Detektív játék – Készen állsz a nyomozásra?

Derítsd ki, hogy mi lehet a kód és legyen tiéd a “láda tartalma”!

* Az egykor Sárvár környékén működő termál kristály gyártásával foglalkozó üzem pincéjében egy ládára bukkantak. Az ütött, kopott üvegdoboz egy hat számjegyű lakattal van lezárva. Nem igazán tudja senki, hogy mi lehet a kód. Akik eddig látták, azt mondják, hogy talán a láda oldalán lévő egy mondat segíthet abban, hogy kiderüljön, milyen számok nyithatják a lakatot…

Van kedved segíteni nekünk kinyitni a ládát, rájönni a kódra?

Ha elég gyors vagy, és még szerencsés is, nem kérdés, hogy a láda tartalma a tiéd lehet. Ami egyébként nem is akármi. Kívülről úgy látni, hogy az üvegdoboz több, most is érvényes sárvári wellness utalványt is tartalmaz… Egészen pontosan egy, Thermal Sárvár szállodában szóló két fős, két éjszakás wellness pihenést, egy Cherry Apartmanházba szóló két fős, két éjszakás, Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló belépőkkel kiegészített wellness pihenést, illetve egy Spirit Hotelbe szóló két fő részére szóló Spa Day vouchert.

Indulhat a nyomozás?

Illusztráció egy detektívről nagyítóval a kezében.

De mi volt az az egy mondat, ami elvezethet az első számhoz.

Zöldben vagyunk, de a kéknek látszunk… Hányan vagyunk és hol?

Hogyan tovább?

A megoldást és a következő nyomot a Sárvár.hu szöveges tartalmában böngészve találod. Keresd a “nyomzó figurát”! A lakatot kinyitó számsor egyes számait ne felejtsd el feljegyezni!

Nem megy a megfejtés?

A nyomozáshoz akár az oldal keresőjét is segítségül hívhatod!

Ha nem jössz rá egyből a megfejtésre, az első válaszhoz itt egy kis segítség. Írd be a keresőbe az első nyom szövegét, szövegrészletét.

A többi feladvány megfejtéséhez az oldal jobb felső sarkában lévő keresőt is használhatod.

*A játék egy fiktív történetre épül.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!