Elindult az emoji kvíz játékunk – Nyerj sárvári wellness pihenést!

Játssz a sárvári emoji kvízzel, és legyél te a szerencsés. Nyerj akár egy többnapos, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szálloda által felajánlott wellness kikapcsolódást!

Sárvár új online játékában emoji karakterek alapján kell kitalálnod, hogy mi lehet a helyes válasz a feltett kérdésre. A játék felületén összesen három kategória vár. Az elsőben különféle sárvári kikapcsolódásokkal ismerkedhetsz, a másokdikban a sárvári fürdőre vonatkozó “emoji-s” állításokat kell megfejteni, a harmadikban pedig népszerű sárvári szállodák vannak a fókuszban.

Tegyél egy próbát!

Ha indulnál az értékes wellness nyereményekért, a regisztráció után már indíthatod is a játékot. A kvízkérdések megválaszolása időre megy, de nem csak ez határozza meg az összegyűjtött pontok számát. A tabellán elért pozícióban számít az is, hogy mennyi kérdésre tudtad a helyes választ.

Az elért pontszámmal felkerülsz a játék tabellájára, de…

A gyűjtött pontok, illetve a helyezés azonban nem befolyásolják azt, hogy te leszel-e a szerencsés nyertesek egyike vagy valaki más. Az értékes wellness ajándékok sorsolásában ugyanis minden játékos egyenlő eséllyel indul. 

Nyerj sárvári wellness pihenést!

Mit nyerhetsz?

A Park Inn Sárvár által felajánlott több napos páros wellness pihenés mellett a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló családi fürdőbelépőket is kisorsolunk. 

Szeretnéd megnyerni valamelyiket, próbára tennéd az emoji kvíz tudásodat? Hajrá! Klikk az alábbi gombra, és a feliratkozás után már indul is a játék.

A sárvári emoji kvíz játék 2022. június 18-áig tart. Ne maradj le!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!