Emoji kvíz segítségével mondja el a Sárvári TDM, hogy mi minden várja a vakációzókat

Újszerű módon, egy emoji kvíz segítségével ismerkedhetnek meg Sárvár kínálatával a belföldi utazást tervezők. A fürdőváros új nyereményjátékában wellness pihenés nyerhető.

Az aktivitás nemcsak egy játék, hanem segít Sárvár megismerésében is – mondja Haller Ferenc. A Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője úgy fogalmaz: “A kvíz megalkotásakor az üzenet átadásának egy újszerű módját kerestük. A nyári kampányunkkal úgy szeretnénk informálni, hogy közben élményt is adunk.”

Az emoji kvíz “megfejtése” időre megy, illetve a megszerezhető pontok számát az is befolyásolja, hogy a játékosnak mennyi kérdésre sikerül helyes választ adni.

Az elért pontokkal a résztvevők ugyan felkerülnek egy tabellára, ez azonban nem játszik szerepet abban, hogy kik lesznek a szerencsés nyertesek. A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szálloda által felajánlott wellness pihenést, valamint a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló családi fürdő belépőket is sorsolással lehet megnyerni. 

A sárvári emoji kvíz játék már elindult, és egészen június közepéig fut.

A jatek.sarvar.hu/emoji-kviz felületen egy hét alatt már több mint hétszázan játszottak, így a TDM ügyvezetője arra számít, hogy a játék segítségével a főszezon kezdetéig több ezer belföldi utazást tervezőnek tudják majd elmondani: “Sárvár ma már sokkal több, mint egy pár napos fürdőváros. Akár egy egyhetes családi vakáció is tartalmasan eltölthető nálunk” – hívja fel a figyelmet Haller Ferenc.

Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!