Érmegyűjtő ügyességi játékkal indítja a téli szezont Sárvár

Érmegyűjtő nyereményjátékkal indítja a téli wellness szezont a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. Az online ügyességi játékban szerzett pontokkal fürdőzős pihenés nyerhető.

Az idén ünnepli megalakulásának tizedik évfordulóját a sárvári TDM. Egyebek mellett ez is az apropója annak, hogy a turisztikai szervezet egyedülálló, érmegyűjtő ügyességi játékkal indítja a téli wellness szezont. 

Azoknak, akik próbára tennék az ügyességüket, annyi a feladatuk, hogy az adott időn belül a kijelzőn felbukkanó érmék közül a lehető legtöbbre rá kell klikkelniük. Minél több érmét zsebelnek be, annál előrébb kerülnek a tabellán.

Ami persze nem olyan egyszerű feladat, hiszen az érmék megjelenésének a helye és gyorsasága is random módon változik – ismerteti a játék részleteit Haller Ferenc, a TDM ügyvezetője. Majd hozzáteszi, hogy a játékban természetesen nem csak az ügyességet lehet megmutatni, hanem a szerencse is próbára tehető. Az érmegyűjtő játékosai között ugyanis különféle wellness nyereményt is kisorsolnak. Köztük egy több napos sárvári kikapcsolódást is. 

Sárvári nyereményjáték

Az évfordulós aktivitás marketing célja, hogy a játék élményén keresztül a fürdőváros kínálatát minél több emberrel megismertesse. Amire egyebek mellett a felület háttérben megjelenő sárvári kikapcsolódási lehetőségeket, a gyógyvizes települési hangulatot bemutató fotók szolgálnak – mondja a turisztikai szakember.

Sárvár születésnapi, téli szezonnyitó nyereményjátéka már elindult, a sarvariwellness.hu oldalon egészen január első hetéig elérhető. Illetve ugyanezen a felületen keresztül néhány, a fürdővárosban működő szálloda kedvező téli ajánlata is megtekinthető.

Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!