Év végi ünnepi wellness csomagok Sárváron

Legyen a tervben exkluzív kikapcsolódás, családi all inclusive wellness, esetleg gyógyszállodás feltöltődés, vagy egy szimpla, egy napos fürdőzős kikapcsolódás, Sárváron bőven van alternatíva. 

Téli wellness Sárváron

A luxus wellnesshez például ott a Spirit Hotel “Varázslatos Karácsony” csomagja. Ez egy három éjszakás ajánlat, ami a spa élmények mellett gasztronómiai különlegességeket is kínál.

Spirit Hotel, téli wellness Sárváron.

Természetesen különféle karácsonyi programokkal is készülnek a szállodában. Szerintünk érdemes megnézni a részleteket. 

Akárcsak a Park Inn kínálatát. A fürdővel közvetlenül átjárható családbarát szálloda all inclusive karácsonyi csomagokkal várja a vendégeket. Mindez azt jelenti, hogy nem csak a fürdőzés korlátlan, hanem az étel- és italfogyasztás is. A szállodában az ünnepek alatt karácsonyi programokkal is kedveskednek a szállóvendégeknek. Ezekről részletek itt. Itt pedig a karácsonyi csomag ára, tartalma tekinthető meg. 

De nem feltétlenül kell a Park Inn-t választani, ha a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő wellness részlegén lazítanánk. A fürdőnek ugyanis saját szállodája is van. Ez pedig a VitalMed, ahol természetesen karácsonyi csomag is elérhető. A “Téli Varázs” csomagban ráadásul ajándék is jár a vendégeknek. További részletek itt.

Itt pedig azok informálódhatnak, akik egynapos téli wellnessre készülnek, és ehhez a sárvári fürdőt választanák.

Thermal Sárvár, téli wellness Sárváron.

Végül egy igencsak kedvező ajánlat azoknak, akik természetközeli környezetben töltődnének. Méghozzá egy olyan helyen, ahol gyógyfürdőzésre és szaunázásra is van lehetőség. Sok más spa és gyógyító kényeztetés igénybevétele mellett. Ez az Ensana szállodalánc sárvári hotele, a Thermal Sárvár. A szálloda rengeteg féle csomagot kínál, köztük gyógykúrákat is. De természetesen klasszik wellness csomagok is találhatók az ajánlatok között. Némelyik még akciós is. Szerintünk érdemes ezeket is átböngészni, ha Sárváron töltődnél az ünnepek alatt.

Szóval ha karácsony és wellness kikapcsolódás, akkor Sárvár ideális választás.

Legyen a tervben családi kikapcs’, exkluzív romantikus feltöltődés vagy gyógyító fürdőzés, találsz remek ajánlatot.

Nézz körül, ha pedig kérdésed lenne, az elérhetőségeinken megtalálsz minket.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!