Évindító sárvári wellness ajánlatok

Újult erővel minden jobban megy. Gyere, indítsd az évet egy sárvári wellness-szel, és kezdd igazán kipihenten az új esztendőt. Íme, néhány tipp!

Ha évindító wellness, akkor gyógyfürdőzés és szaunázás. No, meg egy kis masszázs. Egyetértesz?

Amennyiben szívesen indítanád az évet egy kis jótékony semmittevéssel, válassz a sárvári szállodák ajánlatai közül.

Térképezd fel például a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható hotelek évindító csomagjait. A VitalMed és a Park Inn hotel egyaránt korlátlan fürdőzés lehetőségét kínálja a vendégeknek. Az utóbbi szállodában akár all inclusive ajánlat is foglalható, az előbbi szálloda pedig masszázst és testet-lelket feltöltő szaunázást is kínál az aktuális csomagokban.

Mindezen szolgáltatások természetesen a sárvári Spirit Hotelben is elérhetők. Az ötcsillagos luxus szálloda saját gyógyfürdővel, szauna világgal és egyedülálló wellness egységgel rendelkezik. Minden adott tehát ahhoz, hogy olyan spa élményeket gyűjtsünk, amik garantáltan hozzájárulhatnak a sikeres évindításhoz. A szálloda egyébként rendkívül exkluzív, természetközeli környezetben, a sárvári csónakázó-tó partján található.

És ha már természetközeli élmények. Hasonló wellness kikapcsolódást kínál a sárvári arborétumban található Ensana Thermal Sárvár is. A hotel ugyancsak rendelkezik gyógyvizes medencékkel, és ha úgy döntünk, akár szaunában is lazíthatunk. 

A felsorolt szállodákban természetesen a kültéri gyógyfürdőzés lehetősége is adott. Ami azért egy téli wellness pihenésből nem hiányozhat…

Ha úgy látod, hogy a 2024-es év nagy terveinek megvalósítása előtt jól jönne még egy kis wellness pihenés, gyere Sárvárra. 

Kattints a kiemelt linkekre, és térképezd fel az adott szállodák aktuális évindító ajánlatait.

Kérdés esetén természetesen bátran keress minket a Tourinform Iroda elérhetőségein keresztül.

Wellness élményekben gazdag 2024-et kívánunk!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!