Évindító sárvári wellness csomagok

Indítsd az évet egy kiadós wellness-szel! Válassz olyan hotelt, ahol a spa élményekért ki se kell mozdulnod a szállodából!

Legyen szó luxus kényeztetésről, családbarát all inclusive wellnessről vagy egészségmegőrző, regeneráló gyógyfürdőzésről, Sárváron találsz számodra ideális alternatívát.

Az előbbi esetén mi mást ajánlhatnánk, mint a Spirit Hotelt. A szálloda a hétköznapokra különösen kedvező téli csomagokkal kedveskedik.

Fiatal pár fürdőzik a sárvári wellnessfürdő kültéri gyógyvizes medencéjében

Akárcsak a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható családbarát szállodában ugyanis all inclusive ellátást kínálnak az évindító wellness csomagok keretében.

De kényeztető szolgáltatásból a fürdő saját szállodájának ajánlataiban sincs hiány. A VitalMed hotel ajándék masszázst tartalmazó kétféle téli csomaggal várja a vendégeket. 

És ha már ajándék… A sárvári arborétum környezetében található gyógyszálloda, a Thermal Sárvár olyan téli wellness ajánlatokat is kínál, amiket jelentős kedvezménnyel lehet foglalni. A “Wellness neked” csomag az év kezdetén 15 százalékkal olcsóbb. De nem csak erre az ajánlatra, hanem a többi tematikus gyógyfürdős csomagra is érdemes ránézni. Tedd meg!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!