Extra sárvári ajánlatok a nyár második felére

Ha még csak ezután indulnál nyaralni… Nem késtél le semmiről. Sőt. A sárvári szállodák legalább annyira vonzó ajánlatokat kínálnak a nyár második felére, mint a szezon elején.

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szállodában például három különböző csomagból választhatnak azok, akik a nyár második felében indulnának vakációzni. Köztük olyanokból is, amik all inclusive ellátással választhatók. Vagyis a korlátlan fürdőzés mellé akár korlátlan étkezést és italfogyasztást is kérhetünk.

Az aktuális ajánlatok itt.

Ha pedig luxus kényeztetésre vágynál: nyári ajánlatokkal természetesen az ötcsillagos Spirit Hotelben is készülnek. Két nyári ajánlat legalább fellelhető a kínálatban. Az egyik a hétköznapokra, a másik a hétvégékre érvényes. Ugyanakkor számos tematikus csomag is elérhető a szálloda kínálatában. Ugyanúgy exkluzív szolgáltatásokkal, mint bármelyik másik Spirit-ajánlat. A hotelben természetesen minden adott a teljes feltöltődéshez. Kültéri és beltéri medencék, wellness kényeztetés A-től Z-ig. No, meg nem akármilyen gasztro-élmények.

Amennyiben kíváncsi lennél a sárvári luxus szálloda ajánlataira, ide kell kattintanod.

Szereted a lelassulós programokat, és szívesen lazítasz természetközeli környezetben? Akkor érdemes lehet feltérképezned az Ensana szállodalánc sárvári hoteljének kínálatát. Képzeld csak el, milyen szuper lehet az arborétum óriási fáinak árnyékában lévő termálmedencékben lazítani… Ha kipróbálnád, klikk a Thermal Sárvár aktuális ajánlataira. A nyár második felében is egészen extra ajánlatokkal várnak.

Aktuális nyári csomagok itt.

Szóval ha még nem fixáltad a nyaralást, nem késtél le semmiről. Sárváron legalábbis bőven találsz most is kedvező ajánlatokat. Sőt. Talán még extrábbakat is, mint korábban.

Szerintünk érdemes feltérképezni az utazási lehetőségeket – akár egy hétvége, akár hosszabb kikapcsolódás fér bele a programba.

A konkrét ajánlatokért és árakért klikk a fent kiemelt linkekre!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!