Felnőtt- vagy gyerekbarát? – Segítünk sárvári szállást választani

Legyen szó a pároddal közös romantikus wellness hétvégéről vagy a gyerekekkel eltöltött családi fürdőzésről, Sárváron találsz ideális szállást. 

A Spirit Hotelben például rendszeresek az olyan hétvégék, amikor gyermekek nélkül érkezhetnek csak a vendégek. A hotel tájékoztatása szerint havonta egy ilyen – gyermekzajoktól mentes – alkalom van a szállodában. Amikor természetesen a programok is inkább a felnőttek igényeire koncentrálnak.

A pároknak szóló exkluzív csomag természetesen online foglalható. Illetve a 2022-ben aktuális felnőttbarát hétvégék pontos időpontjai megtekinthetők a szálloda weboldalán.

Romantikus wellness fürdőzés Sárváron a Spirit Hotelben. Termálvíz, exkluzív kényeztetés.
Felnőttbarát hétvégék a Spirit Hotelben

Ha részt vennél a pároddal egy olyan wellness pihenésen, ahol luxus környezetben tudtok egy kicsit egymásra figyelni és életre szóló közös wellness élményeket átélni, nézzétek meg a részleteket. Ehhez ide kell kattintani.

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa oldalára pedig akkor kattints, ha a gyerekekkel érkeznétek Sárvárra wellness-szelni. Az all inclusive ellátással is választható családi csomagok felejthetetlen fürdőzős kikapcsolódás élményét ígérik. Egyrészt azért, mert a szálloda a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható – így akkor fürdőzünk, amikor csak kedvünk tartja -, másrészt a Park Inn egy hivatalosan is családbarátnak tekinthető hotel. Vagyis a gyermekekkel való pihenés itt sokkal felhőtlenebb, mint egy nem kifejezetten családok igényeit szem előtt tartó szálláshelyen.

És, hogy mitől család- és bababarát a sárvári Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa?

Erről egy részletes tájékoztatás olvasható a szálloda honlapján. Itt egyebek mellett közlik, hogy:

  • állandóak a gyermekkedvezmények,
  • lehetőség van babaágyak elhelyezésére,
  • kérésre járókát, babakádat, bilit és WC-szűkítőt is rendelkezésre bocsátanak,
  • külön játszószoba várja a kicsiket,
  • illetve az étkezések során is figyelembe veszik a családosok, illetve a gyermekek igényeit.

Természetesen a családi wellness nem csak a gyermekbarát szállodai szolgáltatástól lesz felhőtlen. Fontos, hogy a fürdőzés során is az átlagnál nagyobb figyelmet kapjanak a kicsikkel érkezők.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben a családi fürdőrészleg egy ilyen hely. Itt a legkisebb gyermekektől kezdve a kamaszokig minden korosztály számára kínálnak fürdőzős élményeket. A családi medence egységben található hullámmedence, élményelemekkel felszerelt gyermekmedencék, bébimedence babacsúszdával, családi- és óriáscsúszdák. Ugyanakkor úgynevezett baba-világ is segít abban, hogy még a legkisebbekkel érkezők számára is gondtalan legyen a wellness. A fürdő ezen egységében babakonyha, pelenkázó, játszósarok és pihenőszoba is található.

De ne feledjük a fürdő játszóházát se, ahol óvónők vigyáznak addig a kicsikre, amíg a szülők egy kicsit magukra figyelnek és mondjuk egy szauna szeánszon vagy egy masszázson vesznek részt. 

Fürdőzési lehetőség minden korosztálynak. Gyermekbarát szolgáltatások a sárvári fürdőben.
Családbarát szolgáltatások a sárvári fürdőben

Végül még egy dolog. A sárvári fürdő családi részlegében lévő jacuzziból a gyermekmedencék minden pontja jól belátható. Így a szülők még pezsgőfürdőzés közben is szemmel tarthatják a kicsiket, ahogy önállóan játszanak és csúszdáznak a pancsolókban.

Legyen tehát szó páros, teljesen gyermekmentes lazításról vagy családi, gyermekekkel átélt wellness élményekről, Sárvár kínál szállás alternatívát.

Válassz az igényeidnek megfelelő hotelt és csomagot, térképezd fel a szállodák aktuális ajánlatait a fenti linkekre kattintva!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!