Fürdőbelépő pár kattintással – Irány a sárvári fürdő webshopja!

Sárvári fürdőbelépő, extra wellness szolgáltatások és spa termékek. Sok más mellett akár ezeket is megvásárolhatod online a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő webáruházában. 

Legyen a cél a sorban állás elkerülése vagy valamilyen termék házhoz rendelése, esetleg ajándékutalvány távoli megvásárlása, az online shopban adott ezekre a lehetőség.

De nézzük kicsit konkrétabban, hogy mi minden szerezhető be pár kattintással a sarvarfurdo.hu-ról.

Kezdjük a fürdőbelépőkkel!

Akár napijegyről, akár több alkalmas jegyről van szó, a vásárlás lehetősége megvan. Akárcsak a szauna belépők esetében. Aztán ott vannak a tematikus és páros csomagok. Ezek ugyanúgy, ahogy a belépők, szintén megvásárolhatók néhány kattintással. Köztük a páros wellness jegyek vagy mondjuk az extra day spa csomagok. De ne feledjük a rendezvényekre szóló belépőket se. Ha úgy alakul, mondjuk egy éjszakai fürdőzésre is megválthatod a jegyedet online.

Spa szolgáltatás vásárlás pár kattintással – sorban állás nálkül

Hasonlóképpen az értékre szóló utalványokat vagy az ajándékba szánt fürdőbelépőket. Ma már nem szükséges a vásárlás miatt felkeresni a fürdő pénztárát. Otthonról kényelmesen is beszerezhetők ezek a termékek is.

És akkor ott vannak a különféle, házhoz kérhető készítmények is. Úgy, mint a sárvári gyógyvíz felhasználásával készült krémek, gélek, testvajak és kézműves szappanok. Vagy a CBD olajok, vitaminok, illó- és masszázsolajok.

És természetesen a sárvárfürdős ajándéktárgyakat se hagyjuk ki. Mondjuk egy szuper sárvári szauna sapkához mit szólnál?

Úgyhogy ha kerülnéd a sorban állást, egyszerűsítenéd a jegyvásárlást, a sárvári fürdő weboldalán erre adott a lehetőség. Próbáld ki, szerintünk nem fogsz csalódni. Gyors és egyszerű megoldás.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!