Fürdőzős wellness vagy aktív kikapcsolódás?

Ahány ember, annyiféle wellness-szel kapcsolatos igény. Van, akinek aktív kikapcsolódás nélkül nem feltöltődés a vakáció. Más viszont pont, hogy mozogni nem szeret a lazítás alatt és egész nap csak fürdőzik és szaunázik. Te melyik típus vagy? Legyen bármelyik is szimpatikus, a Sárvár ideális választás.

Ha ki sem mozdulnál a szállodából és csak a spa élményeknek szentelnéd a pihenésre áldozott napokat, Sárváron a Spirit Hotelt, a Park Inn-t a VitalMed szállodát vagy a Thermal Sárvárt kell választanod.

Ezek a szállások ugyanis egytől egyig olyan szállodák, ahol úgy van lehetőség extra wellness élményeket gyűjteni, hogy azokért ki sem kell lépned az utcára. 

A Spirit Hotel, a Thermal Sárvár saját wellness részleggel rendelkező hotelek, míg a Park Inn és a Vitalmed olyan szállodák, amik közvetlenül átjárhatók a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel. Vagyis az ezekben megszálló vendégeknek éppúgy adott a korlátnak wellness lehetősége, mint a saját medencével rendelkező szállodákban pihenőknek.

Milyen szállást válasszanak azok, akik az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben a wellness lehetőségekkel szemben?

Természetesen a fent felsoroltak mindegyik ideális. De ebben az esetben azok a szállások is számításba jöhetnek, ahol adott ugyan a fürdőzési, szaunázási lehetőség, de a kínálat valamivel szűkösebb ezen a téren, mint klasszikus spa hotelben.

Ilyen szállások Sárváron a saját szaunaházzal és pezsgőfürdővel rendelkező természetközeli Vadkert Major, a fürdőtől pár méterre lévő Harmónia Hotel vagy a belvárosi Bassiana esetleg a Viktória Hotel.

És ha már az aktív programokat említjük…

Milyen programlehetőségek kínálkoznak Sárváron a fürdőzésen kívül?

A Nádasdy Ferenc Múzeum meglátogatása kötelező program. Ahogy az arborétumi séta is. Ami egyébként remek terep kocogáshoz, nordic walkingozáshoz. Aztán ott vannak a tematikus sétautak a városban és adott a lehetőség kerékpár bérlésére is. Akár elektromos bringát is kölcsönözhetsz a Tourinform Irodában. De ne feledjük a fürdő szomszédságában lévő kalandparkot, a Vadkert Major állatsimogatóját és a városi csónakátó tavakat, na meg a Rába partját és a Kirándulóerdőt se. 

Legyen tehát igényed klasszikus fürdőzős wellness-re vagy aktív kikapcsolódásra, Sárvár mindkét esetben ideális választás. 

Várunk ősszel is!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!