Gőzölgő termálvízben fürdőzni, méghozzá a szabadban – Sárváron erre több helyszínen adott a lehetőség

Sárvári szállodák, ahol átélheted a gőzölgő termálvízben történő kültéri fürdőzés élményét.

Az első természetesen a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Pontosabban a VitalMed és a Park Inn szálloda. Merthogy ezek a hotelek közvetlenül átjárhatók a fürdővel, így az itt lazító vendégek a kültéri gyógyvizes medencét is korlátlanul használhatják. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy ezen lehetőség természetesen a napi belépőjegyet váltó vendégeknek is adott. Úgyhogy más szállodák, apartmanok vendégeinek és az egynapos fürdőzőknek se kell lemondani az egyedülálló téli wellness élményről.

Fürdőzés a kültéri medencében

Ugyanakkor kültéri termálvizes medencével nem csak a városi gyógyfürdő rendelkezik. Az ötcsillagos Spirit Hotel vendégei is töltődhetnek gőzölgő kültéri termálvizes medencében, ami a szálloda beltéri wellness részlegében lévő gyógymedencéből úszva közelíthető meg.

Termálvizes kültéri fürdőzés a Spirit Hotelben – fotó: Spirit Hotel

Hasonlóképpen a sárvári arborétumban lévő Ensana Hotelben. Itt szintén adott a lehetőség téli szabadtéri fürdőzésre. Képzeld csak el, hogy a forró vízben ülsz, közben szállingózik a hó, a háttérben pedig az arborétumban lévő óriási fákat látod. Olyan, mintha az erdőben wellness-szelnél…

Téli wellness a sárvári Ensana hotelben – fotó: Ensana Thermal Sárvár

Szóval ha szeretnéd átélni a téli kültéri gyógyfürdőzés páratlan élményét, Sárváron több lehetőséged is van. Válaszd a fürdőt vagy a saját termálvízzel rendelkező helyi szállodákat, nem fogsz csalódni.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!