Gyere húsvétkor (is) Sárvárra! – Néhány kedvcsináló szállásajánlat

Tervezgeted, hogy a húsvéti négynapos hosszú hétvégét wellness pihenéssel töltöd? Ha így van, mindenképpen érdemes ránézned a sárvári ajánlatokra. És ne csak akkor, ha páros gyógyvizes lazítás a cél. A sárvári szállodák természetesen a családosokat is várják. Ahogy más szolgáltatók is: a fürdő, a Nádasdy Ferenc Múzeum, az arborétum, az éttermek, az állatsimogató, a csónakázó tónál lévő vízi dodzsemek… Csak néhány példa.

Szóval kukkants rá te is a konkrét húsvéti ajánlatokra!

Kezdd mondjuk a sárvári fürdővel közvetlenül átjárható Park Inn szállodával. A családbarát hotel ünnepi kínálata itt érhető el. Ami nem csak egy szimpla húsvéti csomag. A programokkal teli ajánlat a korlátlan fürdőzés mellett all inclusive ellátást kínál.

Családi fürdőzés a sárvári élményfürdőben

De nem csak a Park Inn az egyetlen olyan szálloda, ami közvetlenül átjárható a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel. A VitalMed is hasonló élményeket ígér. Természetesen a korlátlan wellness és az ünnepi programok itt is adottak. Foglalni, ajánlatot kérni itt tudsz.

Pancsolás a gyermekmedencében

Ugyanakkor ne feledjük azokat a sárvári szállodákat se, amik saját wellness egységgel rendelkeznek. Ott van mondjuk a Spirit Hotel, ahol a wellness élményeken kívül ugyancsak számos húsvéti program várja a vendégeket. A kicsiket és a felnőtteket egyaránt. Mindez természetesen exkluzív minőségben. Ha kíváncsi vagy Sárvár luxus szállodájának ünnepi csomagajánlatára, ide kell kattintanod.

Itt pedig a sárvári Ensana Thermal hotel aktuális kínálatát tudod átböngészni. A fürdőváros arborétumában található gyógyvizes szálloda számos tematikus csomaggal vár. Köztük gyógykúrákkal és relax & beauty ajánlatokkal. Szerintünk érdemes ezeket is átnézni. Főleg, ha természetközeli wellness élményekre vágyunk.

Szóval ha húsvéti kikapcs’, akkor Sárvár! Tekintsd át az ajánlatokat és természetesen nézz rá az egyéb attrakciókra is. Ahogy a bevezetőben említettük: egyebek mellett a Nádasdy Ferenc Múzeum, az arborétum, a jobbnál jobb éttermek, a csónakázó tó környéki attrakciók, a Vadkert Major állatsimogatója és kerékpáros élmények is várnak.

Gyere húsvétkor (is) Sárvárra!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!