Ha a pünkösdi hétvégén már wellness-szelnél…

A tervek szerint májusban már újra fogadhatnak vendégeket a hazai szállodák. Ami azt jelenti, hogy a pünkösdi hosszú hétvégés lazításnak sem lesz akadálya.

Minderről, mármint a nyitás részleteiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt a napokban. Amiről természetesen mi is beszámoltunk. Amennyiben ezt elolvasnád, klikk a blogunkra.

Ha pedig már nagyon utaznál, és a tervek között szerepel egy pünkösdi kikapcsolódás, akkor az alábbiakat ajánljuk a figyelmedbe. Mutatunk három sárvári szállodát, ahol egészen egyedülálló pünkösdi csomagokkal várnak. 

Kezdjük a Spirit Hotellel! 

Amennyiben luxus kényeztetésre vágynál, és mindehhez Sárvárt nézted ki, ez a három éjszakás ajánlat remek választásnak tűnik. Korlátlan wellness, pezsgőfürdőzés, gyógyvizes lazítás, szauna… Mindez exkluzív környezetben.

Feltöltődés exkluzív környezetben

Nézz rá a többi részletre is! A kattintás után az árakat is megtekintheted.

Igazi családi kikapcsolódást tervezel?

Akkor számodra a sárvári Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa lesz az ideális választás. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható gyerekbarát hotel “Pünkösdi királyság” csomagja remek wellness élményeket kínál. Egyebek mellett – mondhatni – korlátlan fürdőzési lehetőséget, illetve akár all inclusive ellátást.

Családi élmények a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben

Amennyiben kíváncsi vagy a részletekre, itt kell kattintanod.

Ha pedig a klasszikus gyógyfürdős relax a cél…

A sárvári arborétumban található Ensana szálloda erre is kínál lehetőséget. Itt akár a szabadtéri, az óriási fák árnyékában lévő gyógyvizes medencékben is relaxálhatunk. Mondjuk pünkösdkor. A Thermal Sárvár szállodának ugyan konkrét pünkösdi ajánlat nincs, de ez ne tartson vissza attól, hogy foglalj. A kínálatban ugyanis rengeteg a tematikus csomag, amik akár az ünnepi hétvégére is foglalhatók.

Wellness zöld környezetben

Ezt tennéd? Ide kell kattintanod.

Neked melyik ajánlat a szimpatikus? Válassz most, és foglalj még ma! 

Ha bizonytalan lennél a nyitvatartást érintően, ha kérdésed lenne az időpont lefixálásáról, a fizetésről, bátran érdeklődj a kiválasztott szálloda elérhetőségein! A kollégák készséggel állnak majd a rendelkezésedre.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!