Ha jól jönne egy kiadós tavaszi kikapcs’

Az idei év első fele meglehetősen gazdag hosszú hétvégékben. A március 15-ei négy napos kikapcs’ után nem sokkal jön a húsvét – április 15-16-17-18. Aztán nagyjából egy hónap és ott a pünkösd. Június elején három napos hétvége segít kicsit az extra feltöltődésben. Egészen pontosan június 4-5-6. Szóval ha a tavasz eleji wellness nem jött össze, ne csüggedj, lesz még alkalom hosszú hétvégés kikapcsra. Mondjuk Sárváron. Ahol a szállásadók már közzé is tették a következő időszakra vonatkozó, rendkívül kedvező ajánlataikat. 

Családi all inculsive wellness a park Inn By Radisson Sárvár Resort and Spa hotelben

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa például három féle tavaszi csomag is vár. Plusz a pünkösdi ajánlat – mint nyárköszöntő csomag. Nem árt tudni, hogy a sárvári Park Inn gyermekbarát szálloda, és a hotel vendégei számára nem csak a fürdőzés korlátlan. A szállodában ugyanis all inclusive ellátás jár a foglalás mellé. Ami napi ötszöri étkezést és korlátlan italfogyasztást jelent. 

Tavaszi wellness a sárvári Spirit Hotelben

Hasonlóan vonzóak a sárvári Spirit Hotel ajánlatai is. Ahol a felnőttbarát hétvégén át a tematikus tavaszi wellness élményekig sok-sok féle csomag vár. Természetesen mindehhez luxus környezet párosul. Tervezz utazást hétvégére, tavaszi hétköznapokra vagy ünnepi időszakra, találsz számodra ideális ajánlatot. A korlátlan wellnesst kínáló ötcsillagos szállodában garantált a feltöltődés. Akár a pároddal érkezel, akár a gyerekekkel, nem fogtok unatkozni. Az ünnepi alkalmakkor természetesen extra szállodai programok is várnak. Ezeket se felejtsd el átnézni, ha a hotel honlapján böngészel. 

És ha már extra kényeztetés…

Amennyiben kiemelkedő gyógyvizes élményekre vágynál, és a természetközeliség is számít a szállás kiválasztásánál, a Thermál Sárvár kínálatát érdemes áttekinteni. A Sárvári Arborétumban található hotel egészen egyedülálló feltöltődésre kínál lehetőséget. Képzeld csak el, hogy a tavaszi napfényben, az arborétum zöldellő növényeinek közvetlen környezetében lazítasz a hotel kültéri gyógyvizes medencéjében… Ugye, jól hangzik? A szállodában rengeteg tematikus ajánlat közül választhatsz. Amik ráadásul olyakor még jelentős kedvezménnyel foglalhatók. Szerintünk érdemes feltérképezni a kínálatot.

Gyógyvízes lazítás a Sárvári Arborétumban található Ensana Hotel – Thermal Sárvár kültéri medencéjében

Persze a tavaszi wellness nem csak több napos lehet. Ha bármikor úgy érzed, hogy jól jönne egy kis gyógyvizes feltöltődés, bátran válaszd a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt. Akár ünnepekkor vagy csak úgy, amikor épp van időd egy kiadósabb feltöltődésre.

Szóval ha tavaszi wellness, akkor Sárvár. Ha neked is jól jönne már egy kiadósabb kikapcs’, gyere, töltődj fel nálunk!


Ha kíváncsi vagy az ajánlatok részleteire, kattints a szövegben található linkekre vagy gombokra!


Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!