Ha szerinted is szaunázással lehet igazán teljes az őszi wellness…

Sárvári szállodák, ahol nem csak gyógyfürdőzni tudsz, hanem még szaunában is lazíthatsz.

Helyben gyógyfürdőzni és szaunázni négy sárvári hotel vendégeinek van lehetősége. Kettő ezek közül a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda. Ami lehetővé teszi, hogy a szobából akár köntösben is átsétálhatunk a medencékig vagy a szauna világig.

Az egyik ilyen szálloda a VitalMed hotel. Ez a fürdő saját szállodája, ami nem csak azt jelenti, hogy pár lépést kell csak megtenni a wellness élményekért, hanem azt is, hogy a szállásdíjban a korlátlan fürdőzés és szaunázás élménye is benne foglaltatik.

Ugyancsak közvetlen az átjárás a sárvári Park Inn szálloda és a fürdő között. A szobáktól itt is csak néhány métert kell megtenni azért, hogy fürdőzhessünk. Vagy épp a szaunában lazítsunk. A hotelben egyébként nem csak a fürdőzés korlátlan a vendégek számára, hanem az étel- és italfogyasztás is. A wellness csomagok ugyanis all inclusive ellátással is kérhetők.

Saját gyógyvizes medencékkel és komplett szauna világgal természetesen az ötcsillagos Spirit Hotel is rendelkezik. Így ebben a szállodában a szauna szeánszok is rendszeresek. Úgyhogy egészen exkluzív wellness élményre számíthat az, aki itt foglal szállást.

De spa élményekből a természetközeli helyen lévő Ensana Thermal Sárvár vendégeinek sem lehet hiányuk. A szálloda külső és belső termálmedencékkel egyaránt rendelkezik, ahogy szauna világgal is. Az őszi wellness élményekhez ebben a hotelben is minden rendelkezésre áll.

Te melyik szállodát választanád a legközelebbi sárvári utazásod alkalmával?

Tudj meg részleteket, tájékozódj az aktuális csomagokról, díjakról! Klikkelj a kiemelt linkekre! Kérdés esetén pedig bátran keress minket az elérhetőségeinken.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!