Ha wellness-szel készülnél a karácsonyi időszakra…

Tedd még bensőségesebbé az ünnepekre való hangolódást. Szakadj ki a hétköznapi pörgésből, lassíts le egy kis wellness-szel és éld meg igazán az advent valódi élményét.

Ha van rá lehetőséged, próbáld ki, milyen úgy várni a karácsonyt, hogy a mindennapok nem csak a sok-sok teendőről szólnak.

Iktass be olyan napokat, amikor csak magadra és a családra figyelsz. Lassíts le és koncentrálj arra, hogy az ünnepre való készülődés is élmény legyen.

Amennyiben megvan az elhatározás és a wellness is szóba jöhet, mint lelassulós kikapacsolódás, számolj a fürdővárosunk kínálta lehetőségekkel.

Wellness Sárváron

Ha napi wellness-ben gondolkodsz, nem kérdés, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő-t kell választanod. Akár a gyerekekkel érkeznél, akár a pároddal, nem fogsz csalódni. Gyógyfürdőzés, pezsgőfürdő, szauna, masszázs… Minden adott a teljes lelki lelassuláshoz, ahhoz, hogy kicsit kilépj a hétköznapokra jellemző mókuskerékből.

De természetesen nem csak az egynapos wellness lehetősége az, amivel Sárvár vár.

A szállodák ugyanis extra adventi csomagokkal is készülnek. 

Találsz az ajánlatok között exkluzív wellness lehetőséget, all inclusive ellátással kínált adventi feltöltődést és természetközeli hangolódásra lehetőséget adó spa csomagot.

Kíváncsi lennél ezekre is?

A Spirit Hotel luxus wellness csomagjáról itt tudhatsz meg többet. A sárvári fürdővel közvetlenül átjárható Park Inn hotel adventi csomagja itt tekinthető meg. Míg a város arborétumában található Ensana Thermal Sárvár ünnepekre való hangolódást segítő csomagjai itt nézhetők meg.

Kattints, informálódj. És ha van kedv, elhatározás és lehetőség, próbáld ki, milyen adventi wellness-szel hangolódni az ünnepekre.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!