Navigáció

Ha wellness-szel töltenéd az év utolsó napjait

Családi, luxus és gyógyszállós ajánlatokat is mutatunk.

Három hotel, három extra ünnepi wellness ajánlat. Azt talán tudjátok, hogy Sárváron három nagy, többszáz szobával rendelkező szálloda is található. Ráadásul mindhárom szálloda más-más kategóriát képvisel. Szóval akár családdal érkezel, akár luxust keresel, akár gyógyszállóban regenerálódnál, Sárváron ezeket megteheted.

Ráadásul ha szerencséd van és ügyesen foglalsz, a szobákra akciós áron is lecsaphatsz. Ha nem szalasztanád el a legjobb téli ajánlatokat, ez a bejegyzés érdekelhet.

Kezdjük a családoknak szóló ajánlatokkal! A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható gyermekbarát Park Inn hotelben több téli ajánlat közül is szemezgethetünk. Adventi, karácsonyi és szilveszteri csomagot is kínálnak. Ami önmagában nem különösebben extra dolog. Az viszont már egyedülálló Sárváron, hogy ezek az ajánlatok egytől egyig all inclusive ellátást tartalmaznak. Vagyis nem csak a wellness korlátlan, hanem az étel- és italfogyasztás is. Arról, hogy pontosan mit takar a Park Inn all inclusive ellátása, itt írtunk korábban. A konkrét ajánlatok pedig itt tekinthetők meg.

Ha nem a családdal, a gyerekekkel jönnél, és esetleg a klasszikus termál hotel élményre vágysz, a saját gyógyvizes kúttal, extra wellness részleggel rendelkező Ensana Thermal Sárvár Health Spa Hotel lesz az ideális választás. Már csak azért is, mert a szálloda az arborétum közvetlen környezetében helyezkedik el. A télen is üzemelő kinti gyógymedencékből például az arborétum óriási fáira látni. A park egyébként közvetlenül átjárható a szállodával, mondhatni a hotel kertje az arborétum. Ami bizony télen (is) egyedülálló látványt nyújt. Főleg, ha behavazódik az egész erdő. De a lényeg: az Ensana oldalán elérhető egy úgynevezett ”legjobb ár garancia”. Aminek a keretében azt vállalja a szállás, hogy az ensanahotels.com weboldalon az online elérhető legkedvezőbb árakat kínálják. Szóval, ha téli sárvári gyógyszállós wellness élményre vágynál, mindenképpen böngészd át a szálloda csomagjait. A legjobb árat itt csípheted el.

Ha pedig luxusban pihennél, nem kérdés, hogy a sárvári Spirit Hotelt kell választanod. A szálloda kínálatában természetesen elérhetők téli ünnepi csomagok is. Ezek általában 3-4 napos ajánlatok. A Varázslatos karácsony például három éjszakára szól, és egy főnek egy éjszakára 53 ezer 300 forintba kerül. Természetesen ez prémium szobás szállást jelent és korlátlan wellnesst. No meg azt, hogy a karácsonyi vendéglátással járó feladatokkal nem neked kell törődnöd. Itt most te vagy, aki élvezheti a jól megérdemelt pihenést. Hasonlót ígér a szilveszteri ajánlat is. Viszont itt még gálavacsora is van a csomagban. Ha négy éjszakára foglalod a luxus kényeztető csomagot, egy főre egy éjszaka 70 ezer forintba kerül. 

Neked melyik a szimpatikus? Válassz és kattints a kiemelt linkekre! Várunk Sárváron az év utolsó napjaiban is.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!