Három gyémánt díj Sárvárnak a Magyar Marketing Szövetség versenyén

Gyémánt díjak Sárvárnak – a fürdőváros TDM szervezetének három marketing aktivitását is elismerte a szakma. A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) 2023-as Marketing Diamond Awards elnevezésű versenyének díjait február 7-én a Trendfórum rendezvényén adták át Budapesten.

Számos nagy nemzetközi márka aktivitása mellett Sárvár marketing munkáját is értékelte a szakma

A 2023-as Marketing Diamond Awards immár a kilencedik a sorban, amire ezúttal minden eddiginél több, összesen 83 nagy nemzetközi márka és hazai cég nevezetett, közük a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. is. A majd 300 pályázat közül a fürdőváros turisztikai szervezete ezúttal a fotós és videós közösségi média aktivitásaival és egy egyedi fejlesztésű online kampányával, a VillámRelax játékával került a legjobbak közé. A beérkezett pályázatokat egy 34 tagú, meghatározó hazai hirdetőkből és ügynökségi szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján értékelték. Így különösen nagy elismerés, hogy Sárvár három marketing gyémánt díjat is elhozhatott.

Mindezt Haller Ferenc, a turisztikai szervezet ügyvezetője mondta el. Hozzátéve azt: a díj mindamellett, hogy elismeri a TDM marketing munkáját, egyfajta motivációt is ad.

Marketing Diamond Awards díjátadó a Trendfórum eseményén Budapesten, az ETELE CINEMA-ban.  

“Szeretnénk a jövőben továbbra is olyan egyedi kampányokat indítani, amik a hirdetési zajból kitűnve, újszerű módon mutatják meg, hogy Sárváron mindenki megtalálja a feltöltődéssel kapcsolatos számítását. Legyen a cél egynapos strandolás, családi hosszú hétvége vagy nyári vakáció, romantikus páros wellness, esetleg luxus spa kényeztetés, Sárvár ideális választás.”

A Marketing Diamond idei díjátadóját Budapesten, a Trendfórum keretén belül tartották. Az esemény arra is lehetőséget adott, hogy az ott elhangzó előadások révén az aktuális trendek megismerésével még felkészültebbé válhasson a szakma. 

Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!