Használd ki a tavaszias idő kínálta extra wellness élményt! – Gyógyfürdőzz kültéri termálvizes medencében Sárváron!

Kellemesen meleg víz, testet-lelket melengető napsugarak, csend és nyugalom… Mindez mondjuk Sárváron. Ha neked is jól jönne a szürke tél után egy kiadós gyógyfürdős télzáró, tavaszindító relax, ez a bejegyzés érdekelni fog. Mutatjuk, hogy melyek azok a sárvári szállodák, ahol akár már kora tavasszal lehetőséged van kültéri medencében töltődni.

Gyógyvizes fürdőzés az Ensana Thermal Sárvár kültéri gyógyvizes medencéjében

Sárváron két olyan hotel is található, ahol saját, szabadban lévő gyógyvizes medencében is lehet fürdőzni. Az egyik az Ensana szállodalánc sárvári egysége, a Thermal Sárvár. Ami nem csak szimplán egy gyógyvizes szálloda. A hotel ugyanis egészen egyedülálló környezetben, a fürdőváros arborétumának közvetlen szomszédságában található. A kültéri gyógymedencék is hatalmas fák árnyékában vannak, így a tavaszindító gyógyfürdőzés egészen egyedülálló hangulatot ígér.

Gyógyvizes wellness a Spirit Hotel kültéri medencéjében

Természetesen az egyedülálló hangulat Sárvár másik gyógyvizes szállodájában is adott. Az ötcsillagos Spirit Hotel ugyancsak rendelkezik télen és nyáron egyaránt üzemelő szabadtéri gyógymedencével. Vagyis ha épp a tavasz kezdetén indulnánk egy kültéri fürdőzést is magába foglaló exkluzív wellnessre, a luxus szálloda ideális választás lehet.

Ahogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható hotelek is. Ilyenből kettő is található Sárváron.

Wellness pihenés a sárvári fürdő kültéri termálmedencéjében

A Park Inn Sárvár és a VitalMed vendégei számára egyaránt adott a lehetőség, hogy a sárvári gyógyfürdő kültéri medencéiben fürdőzzenek. Akár már a tavasz kezdetén.

Tavaszi gyógyfürdőzés a sárvári fürdőben

De természetesen nem csak több napos wellness program keretében van lehetőség tavaszindító szabadtéri gyógyfürdőzésre. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben akár napi belépőt is válthatsz.

Legyen szó tehát egy gyors, egynapos tavaszindító fürdőzésről vagy egy kiadósabb spa élményről, Sárvár ideális választás.

Ha kíváncsi lennél még több részletre, esetleg konkrét szállásajánlatokat is megtekintenél, klikk a kiemelt linkekre, és tudj meg többet!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!