“Kötelező” programok egy sárvári őszi wellness hétvégére

A gyógyfürdőzés fix. De nem csak ez az egyetlen sárvári program, ami segíthet az őszi feltöltődésben.

Ha igazán tartalmas wellness hétvégét szeretnénk, a gyógyfürdőzés előtt más jellegű relax programokon is részt veszünk. Mondjuk teszünk egy délelőtti sétát a sárvári arborétumban. Az őszi reggeleken különösen szép a park. Függetlenül attól, hogy ilyenkor hűvösebb a levegő, jót tesz egy kis mozgás. Sőt, a friss levegő adta plusz energia talán még jobban hozzájárul a jóllét érzés kialakulásához. 

De a sárvári wellness nap akár egy kerékpáros programmal is indulhat. A Tourinform Irodában kölcsönözhetünk biciklit, amivel az egész fürdőváros bejárható. Még a csónakázó tóhoz is elkerekezdhetünk, ahol megintcsak érdemes egy kis időt eltölteni. A tó környékének őszi hangulata garantáltan hozzájárul a relax élményhez.

Továbbá fix program kell, hogy legyen a Nádasdy-vár felfedezése is. Mielőtt még elmerülnénk a gyógyvízben, járjuk körbe a Nádasdy Ferenc Múzeumot. A történelmi időutazás segíteni fog abban, hogy kilépjünk a hétköznapi pörgésből és átadjuk magunkat az itt és most élményeknek.

Szóval ha igazán tartalmas őszi wellnesst szeretnél, az egész napos gyógyvizes fürdőzés előtt vegyél részt más jellegű élményprogramokon is. Ha Sárvárra jössz, a Nádasdy-várba, az arborétumba és a csónakázó tóhoz mindenképpen el kell látogatnod.

És, hogy hol foglaljunk szállást, ha wellness pihenésre mennénk Sárvárra?

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható VitalMed szálloda és a Park Inn hotel remek választás. De saját gyógyfürdővel a Spirit Hotel és az Ensana Thermal Sárvár is rendelkezik, így ezekben a szállodákban minden helyben adott a teljes feltöltődéshez.

Ha többet tudnál meg ezen hotelek aktuális ajánlatairól, klikk a kiemelt linkekre.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!