Legyen tél vagy nyár, ezeket az attrakciókat fel kell fedezned Sárváron

Akár télen, akár nyáron megyünk wellness-szelni, ezeket az aktivitásokat semmiképpen ne hagyjuk ki. Sárvári attrakciók, amiket minden évszakban érdemes felkeresni.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő természetesen ilyen. Nyáron nem kérdés, hogy a stranot helyezzük előtérbe, hűvösebb időben pedig ott a lazító gyógyvíz, no meg a testet, lelket felmelegítő szaunákat se feledjük el. 

Kikapcsolódás a sárvári fürdőben.

Kültéri aktivitáshoz pedig ott a csónakázó tavak környéke, illetve az arborétum. Az előbbi télen és nyáron is különféle időtöltésre kínál lehetőséget. Nyáron természetesen lehet csónakázni, télen pedig – kellő hideg esetén – megnyílik a szabadtéri korcsolyapálya. Persze ezeken felül ezernyi más programot szervezhetünk ide. Reggeli futás vagy kiadós nordic walking túra, esetleg romantikus nyáresti séta… Minden évszakban érdemes felkeresni a csónakázó tavak környékét. Ahogy az arborétumot is. Ami ugyan tavasszal, a növények virágzásának idején a legszebb, de azért az ősz és a tél is el tudja varázsolni itt az embert. Csak ülj ki egy padra, és élvezd a csendet! Meg azt, ahogy a parkban lévő óriási fák extra energiával töltenek fel. 

Legyen szó télről vagy nyárról, természetesen a Nádasdy-várhoz is el kell látogatnod. Sőt mi több, az épületben lévő múzeumba is be kell térned. A Nádasdy Ferenc Múzeum mondhatni kötelező látnivaló a fürdővárosban.

Sétálás a várba a hídon.

Ahogy a belvárosi terek is. Nyáron nem kérdés, hogy a Kossuth téren és a Posta téren is tenned kell egy nagy sétát. De talán télen sem bánod meg, ha útba ejted a környéket. Az épített örökségeink ugyanis minden évszakban lenyűgözik az embert. Illetve a kisvárosi hangulat, a terek árasztotta nyugalom sokat hozzá tud adni a kikapcsolódáshoz.

Úgyhogy, legyen tél vagy nyár, Sárvár bizony bőven kínál lehetőséget a kikapcsolódásra. És nem csak wellness programokat… Gyere hozzánk bármelyik évszakban, garantáltan változatos élményekkel gazdagodva térsz majd haza!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!