Május 13-án nyit a fürdő

Ahogy a szállodák, úgy a fürdő is hamarosan nyit Sárváron. Május 13-án már újra csobbanhattok a gyógyvizes egységben – természetesen a fedett és félig fedett medencékben is -, nyit továbbá a szauna. Aztán május 20-ától már a családi fürdő és az uszoda is várja a vendégeket. Természetesen a strand nyitásáról is közölt információkat a fürdő: ahogy írják, az időjárás függvényében, a tervek szerint június elejétől lehet fürdőzni a szabadtéri egységben.

A dolognak csak annyi a szépséghibája, hogy a központi szabályozás a fürdőkre is érvényes. Azaz a gyógyfürdőzéshez, wellness-szeléshez védettségi igazolványra van szükség. 

A hírek tehát biztatóak. Már nem kell sokat várni, és újra adott lesz a lehetőség a fürdőzős lazításra Sárváron. Akár egy napra érkeznél, akár több napos kikapcsolódás van tervben, várunk.

A szállodák, szállások nyitási információiról célszerű az adott szolgáltató oldalán tájékozódni. De kérdés, kérés esetén természetesen mi is állunk a rendelkezésetekre a Tourinform Irodában.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!