Májustól nyitva a Sárvári Kalandpark – Ilyen attrakciók várnak

A pünkösdi hétvégén már nyitva lesz a sárvári kalandpark. Egészen pontosan április 30-án indul a szezon. És majd az ősz derekáig, november 1-jéig tart.

Igaz, nyár kezdetéig csak szombaton és vasárnap várják a vendégeket. De június 4-étől egészen a szezon végéig már minden nap adott a lehetőség arra, hogy próbára tegyük a bártorságunkat. 

Mit jelent ez pontosan, milyen játékelemek várják a természetközeli, kalandos kikapcsolódásra vágyókat Sárváron?

A legnépszerűbb attrakció kétségtelenül a kötélpálya. Amin összesen 120 állás vezeti végig a látogatókat. Persze ezek nem összefüggő pályák. Van közöttük kisgyermekek számára ideális és bevállalósabb felnőtteknek való is. Köztük olyan, amit 8 méteres magasságban kell meghódítani. Vagy olyan, ami a kalandpark tava felett vezet át.

Aztán ott a mászófal. A 10 méter magasba vezető, erőt és bátorságot is igénylő attrakció igazán remek élményt ígér. Ha ellátogatsz a parkba, semmi esetre se hagyd ki! Legyél kezdő vagy haladó, bátran bevállalhatod. Ha kevesebb a tapasztalat, a park szakemberei segíteni fognak.

De nem csak a bátorságot igénylő élményekért érdemes a Sárvári Kalandparkba ellátogatni.

Az ügyessségi feladatok mellett egyéb kalandos programok is várják a családosokat. A parkban kipróbálható az íjászat, lehet kincset keresni, aranyat mosni, megtapasztalható, milyen egy kötélen lógva ládatornyot építeni, és persze a park vadregényes tanösvénye is bejárható.

Szeretnél többet megtudni az egyes attrakciókról? Esetleg a belépő díjak vagy a pontos nyitvatartás érdekelne? Kattints ide, és ismerkedj meg minél több részlettel.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!